Duxill 1280 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan BMW City Gore-tex kombinezoni. Veći je za visinu do 175-185cm/80kg+-. Manji je za 165-175cm/60kg+- . Veći je nošen i vrlo očuvan, bez ikakvog oštećenja. Manji nije nošen, skoro je kao nov. Nije potrebno hemijsko čišćenje. Oba kombinezona poseduju protektore koje se mogu skidati: potkolenice/kolena - podlaktice/laktovi - ramena. Vrlo udobni za nošenje. Sa obe strane imaju reflektujuće trake. Svi rajsferšlusi i čičak trake ispravni. Postava se ne skida. Nisu za tešku zimsku vožnju. Oba su unisex, ali je manji kupljen za suvozačicu, koja je bolja majka nego bajker-verna-druga. Vezana prodaja! Cena: oba za 260 evra (cena fiksna). U slučaju da se ne prodaju, uzimam u razmatranje pojedničnu prodaju ali po ceni od 150evra za komad. Razlog prodaje: ne slaže mi se sa plavim GS-om. Ukoliko se ne prodaju, sledeći motor će mi biti crvene boje, pa će kombinezoni ostati kod mene. Pozdrav svima, sve što Vas interesuje, idemo prvo na p.p. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1280 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1966 Napisano April 19, 2011 Drug član, 2920 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže moja žena nemože ko dever na svadbi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1280 Napisano April 22, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1280 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 200 evra oba, 120 na komad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1280 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 200 evra oba, 120 na komad I dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1280 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Važi poslednja ponuda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1280 Napisano Maj 10, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat veći! Otišao za Bačku... L o c k . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...