Jump to content

Moto Zajednica

Sijalica

Recommended Posts

• Zainteresovan, 981 postova

Poterbna mi je informacija gde bih mogao naci ovakvu sijalicu. HERT4  12V 21/5W

Obidjoh pola grada i nema je nigde.

Voljan sam da saslusam sve moguce predloge.

Evo i slike:

th.09e4b5b025.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

da li je to ona mala sto ide u poziciju(malo duza) a moze i u cajgere, pokazivace(malo kraca)?

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Ne ostaje ti nista drugo no da skocis do bubanj potoka da potrazis. Verujem da tamo mora biti. A jesi probao da nadjes neku drugacijeg oblika a istih karakteristika, vrlo moguce da cak i kontakte iste ima.

da li je to ona mala sto ide u poziciju(malo duza) a moze i u cajgere, pokazivace(malo kraca)?

Tesko da bi stala u cagere ;D

Inace je iz shtop-lampe VFR800

Ne ostaje ti nista drugo no da skocis do bubanj potoka da potrazis. Verujem da tamo mora biti. A jesi probao da nadjes neku drugacijeg oblika a istih karakteristika, vrlo moguce da cak i kontakte iste ima.

Nasao sam iste karakteristike, ali nije ubodna vec obicna, a ne bih da prepakujem fasung.

meni nije radila pozicija na GPZu, pa sam juce resio da malo cackam po faru, i vidim da je neka uska sijalica za poziciju, skinem i uporedim sa sijalicama koje sam imao kuci, nadjem sa istim uloskom, ali vise od upola kracu(stakleni deo), to mi je ostalo od cajgera da li sa Jawe, da li sa MZ, ali pasuje i radi.  Takve sijalice imas na buvljaku, tezga kod Jozefa sa delovima  za Tomos, MZ...

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ernesto, ako nadjes takvu, odma' kupuj jos 3-4 za mene. Treba mi za VTR-a i VFR-a.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Sta ti je ubodna a sta obicna??

Ako je ubodna ono st ja miislim, mozda bi pasovala sijalica od Fice? I on ima stop i poziciju u jednoj sijalici. Ubodna je i odgovarajuce snage.

Takve sijalice imas na buvljaku, tezga kod Jozefa sa delovima  za Tomos, MZ...

Mislis na Fehera sa tezgom na NBG buvljaku?

Ernesto, ako nadjes takvu, odma' kupuj jos 3-4 za mene. Treba mi za VTR-a i VFR-a.

Nema frke, ako nadjem uzimam, isto vazi i za tebe samo meni fali samo jedna.

Ubodna je ova sa slike, tj samo se nabode u fasung i to je to, za razliku od obicnih koje se zabrave polu-kruznim okretanjem.

• Svrati ponekad, 193 postova

U sarajevskoj kod Borova, ima auto prodavnica koja drzi japanske sijalice, pa tamo bacite pogled, ima sigurno.......

pozzzz ;) ;)

Takve sijalice imas na buvljaku, tezga kod Jozefa sa delovima  za Tomos, MZ...

Mislis na Fehera sa tezgom na NBG buvljaku?

Ubodna je ova sa slike, tj samo se nabode u fasung i to je to, za razliku od obicnih koje se zabrave polu-kruznim okretanjem.

mislim na jozefa fehera, ali nije takva sijalica :(

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

jesi iš'o u cenar s? logično bi bilo da je ili imaju, ili mogu da naruče.. ::) valjda..

spale, kocka, tale..?

jesi iš'o u cenar s? logično bi bilo da je ili imaju, ili mogu da naruče.. ::) valjda..

spale, kocka, tale..?

Mogli bi da naruce  ::).... ali meni treba ove sezone, izgleda da ubuduce moram da planiram crkavanje sijalice.... >:(

• In memoriam, 92 postova

imas jednu malu radnjicu na dusanovcu,blizu subaruovog prodajnog salona,ne znam gde mi je adresa i br. tel.,covek drzi elektriku i elektroniku za kola i motore,ako jos neko zna ulicu ili sl. da kaze coveku a ja cu probati da nadjem fucking papiric gde sam to zapisao.ja sam tamo nasao osramove sijalice za mog nsr-a.pozzz ;)

• Svrati ponekad, 208 postova

Pre nekih godinu dana sam menjao par sijalica u cajgerima i trazio sam svuda i nasao sam ih na mestu gde to nisam ocekivao, znaci potrazite u prodavnici koja se nalazi u brace jerkovic na onoj zescoj krivini od 90 stepeni kada se ide ka okretnici busa 26... Ako treba detaljniji opis mesta prodavnice, recite... Ako me nebude mrzelo da se provozam do njih provericu... Ali ne garantujem...

• Svrati ponekad, 436 postova

imas jednu malu radnjicu na dusanovcu,blizu subaruovog prodajnog salona,ne znam gde mi je adresa i br. tel.,covek drzi elektriku i elektroniku za kola i motore,ako jos neko zna ulicu ili sl. da kaze coveku a ja cu probati da nadjem fucking papiric gde sam to zapisao.ja sam tamo nasao osramove sijalice za mog nsr-a.pozzz ;)

Vojvode Skopljanca?

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Mozes da probas u AP-Sportu ili Gang land-u, imaju dobar izbor sijalica, inace kod Osrama ti je oznaka za tu "ubodnu" W21/5W

srecno

Mozes da probas u AP-Sportu ili Gang land-u, imaju dobar izbor sijalica, inace kod Osrama ti je oznaka za tu "ubodnu" W21/5W

srecno

Bio jos pre dve nedelje i kod jednih i kod drugih i ki*a!

Hvala u svakom slicaju.

• Svrati ponekad, 208 postova

ja sam bio u timockoj pre nekih godinu dana i trazio sam sijalice za cajgere, i najslicnija koju su imali bila je manje voltaze i za mene neko cudno grlo, drugacije od onog na cajgerima... sumnjam da ces tamo naci... oko 12-1 krecem na fax pa cu svratiti do  ove prodavnce gde sam inaceo nabavi pa cu javiti da li ima...

• In memoriam, 783 postova

Te sijalice treba da imaju odstampanu neku oznaku koja nema veze sa snagom, nesto kao 2057KR. Svako mesto u oznaci moze biti drukcije. Ako tu oznaku nadjete (mozda je oznaka samo za americko trziste), onda vam mogu ovde kupiti i poslati.

Nije problem da nadjem ubodnu sijalicu 12V-21/5 W, ali moze ipak imati drukciji format. Pogledacu da li ima sa ovom HERT4 oznakom.

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Da ne otvaram novu temu a sad i meni trebaju ove sijalice za migavce. Jel se zna na kraju mogu li se i gde se mogu nabaviti ove sijalice. Znači treba mi HERT4 sijalica 12V 21/5W (po katalogu), mada može i 12V 10W jer takva mi je trenutno na migavcima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja