TomoB 1618 Napisano April 16, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Loški Potok Malo selo južno od Ljubljane, stvarno bogu iza leđa, pravac Čabar HR, ali čvrsti, udarni bajkeri kluba Holcarji (drvoseče) svake godine organizuju blagoslov motora. Zakasnili smo popa ali želja, vožnja i prijatelji bili su jači, bez obzira na nestabilno vreme i hladnoću, na kraju počeo je i neki sneg da preti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 17, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Križe Malo selo kod Tržiča, poznato po svom popularnom žitelju Bojanu Križaju, jugoslovenskom i svetskom skijaškom asu. Ko bi rekao, bili smo prvi put i potcenili posećenost ovog blagoslova, ali skupilo se par stotina motora. Posle sakupljanja župnik je posvećenom vodicom poprskao motore, nakon toga bio je defile i na kraju zakuska. Jedna od sponzora bila je i naša prijateljica Ana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 17, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Logatec Na starom putu prema moru, blagoslov u popodanskim časovima, ali opet "pobeže" nam pop. Lepo vreme, simpatičan ambient i utisci učinili su nam prijatan događaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od sponzora bila je i naša prijateljica Ana. Naravno, tu je i predobri Mokl! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 18, 2011 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od sponzora bila je i naša prijateljica Ana. Naravno, tu je i predobri Mokl! Ko samo jede i pije, zlo ne misli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobro tu kod Ane ,tu me niste vodili,"vadate" me po nekim molovima i kafancinama.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 18, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobro tu kod Ane ,tu me niste vodili,"vadate" me po nekim molovima i kafancinama.! eeee, da, ona je samo za nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobro tu kod Ane ,tu me niste vodili,"vadate" me po nekim molovima i kafancinama.! eeee, da, ona je samo za nedelju. Da,da,ja se nedeljom uvek vracam kuci,sada cu da ostanem do ponedeljka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovac,Srbija,kako je to video Daci iz MK COPER-SRBIJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 26, 2011 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine na Uskrsni ponedeljak - Mirna peč, nekih 40km od Ljubljane prema Novo Mesto nešto više od 10.000 motora.... http://www.dolenjskilist.si/2011/04/25/61052/novice/dolenjska/FOTO_Na_blagoslovu_preko_10_tisoc_motorjev/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Danas je održan 13. po redu blagoslov motora u Novi Štifti kod Ribnice. Za sad samo link http://www.mzm-slo.com/, kasnije nekoliko sličica (dok ih razviju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 28, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan kraj - Nova Štifta događaj - blagoslov vreme - nestabilno, preteće vlažno raspoloženje - veoma pozitivno vernici i glavna ženska uloga "Nema ništa bez klobase!!!" .....kao da je iz vlastitog kofera izašao bilo je puno "vernika i nevernika" za vreme mise bilo je i predavanja o bezbednosti i prvoj pomoći bilo je puno "gvožđa i plastike" bilo je častitljivih primeraka i remek dela i otkačenih slučajeva kolega Roman je izbrojao previše crknutih muva i onda je počeo drugi "blagoslov", kontrola muva kontrola odozgo .... dosta za danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 9, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Domžale... kod Vaških Boysa, kao uvek, spontano i veselo... Dragica, Nin(j)a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Mokl,Toma = fenomenalni likovi ................drago mi je sto sam vas upoznao momci Da sam znao za ovo kad sam prolazio kroz Sloveniju navratio bi.Jos mi bilo cudno po onoj kisi toliko motora ide prema Ljubljani.I ja se pitam vozeci,gde idu ovi motoristi?Tako saznadoh da je u pitanju blagoslov ono vece kad smo se upoznali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 9, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kao svake godine na uskršnji ponedeljak i ove se je održao najveći blagoslov motora u selu Mirna Peč blizu Novog mesta. Nisam bio prisutan, ali kažu, da je zbog niskih temperatura bilo "samo" pet hiljada motora. Ja sam malo skeptičan, ali ako motociklisti na taj način prave sebi publicitet i crkva svoj marketing, onda nemam ništa protiv. Nemam svojih fotki ovaj put, ima na linku čak i filmić. http://24ur.com/novi...motoristov.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 1, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ovogodišnja Nova Štifta - 27. aprila galerija http://www.mzm-slo.c...llery&Itemid=94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...