VladaSD 2364 Napisano April 14, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nemam nikakvog iskustva sa navigacijama, a u postupku sam kupovine navi uređaja za motor. Pozvao sam coveka , od kog sam ranije kupio navigaciju za auto, ponudio mi je TomTom Rider II , (nadam se da sam dobro napisao), kaze odličan uredjaj, vodonepropustan, slabije mape Srbije , ali Evropa - bez greške. Nema nosač uz njega , ali daje mi jako povoljno, 150 evropskih. Ima li neko od Vas ikakvog iskustva sa ovom markom, uredjajem ili sličnim? Da se ne zaletim, ako to nije to. Meni ne treba "svemirska stanica", već da završava posao. Možda savet , i smernica ka nekom drugom modelu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti treba za Evropu ili za Srbiju? Ovde je neupotrebljiv, pa da ga dobijes za 5e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 14, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa mslio sam da mi sluzi i tu i tamo. Tip mi reče da radi i ovde "samo" što ne može da prepozna broj na adresi??? Mislim, ulica OK, može .... ali broj ne može da nadje. Zbog toga mi je bilo sumnjivo. Ima li nešto bolje, na našem tržištu da se nađe, i gde ? Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...