rooster12 52 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da nabavim sraf sto drzi trouglove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 14, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел то шраф или матица? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je djunta sa sitnim nutom :lol: To je matica, cini mi se kljuc 22, sitan navoj. Pogledaj po ovim radnjama sa srafovskom robom. Obavezno obrati paznju na velicinu navoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan JEdna luda ideja ali.... Ako nema u standardnim gvozdjarama, pokusaj da nadjes u prodavnicama gde se prodaje sanitarija i metalne vodoinstalacione cevi. Oni imaju te suplje matice, samo treba da se potrefi velicina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Matica nisam ni primetio da sam iskucao sraf pogoledao sam u par gvozdjara i nemaju taj navoj videcu sad da odem od mirijeva i jednog skuter servisa u kraju mozda oni imaju. Ovo je dobra ideja za radnje sa sanitarijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj džabe traziti medju wc šoljama, rešenje ti je otpad, metalostrugar ili neki servis makar bicikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj u moto servisu,mozda imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad sam pogledao na mirijevu tamo nemaju a sutra cu obidjem par servisa i mozda neki otpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam maticu odgovara od ybr 125 tako da sam naruci u yamahi da mi nabave i stize za 3 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...