laband 162 Napisano Jun 24, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko neuspešno planiranih vikend putovanja konačno se i nama, tj. WICE-u i njegovoj devojci, IGOR-u i njegovoj ženi, meni i i mojoj lepšoj polovini i MARKO koji će uskoro biti na forumu pod ne znam kojim nadimkom, ostvarilo planirano putovanje . Sve je počelo kada mi je najbolji drug pokazao prelepo mesto za uživanje u svakom pogledu, a o kome će biti reči i slika , kasnije. Plan je bio da se ide na Divčibare na izlet, ali je došlo do usputnih razgledanja terena za buduće izlete. Dogovor je bio da se Wice,Dracula i ja nađemo na OMV pumpi u Ćelijama oko 8, s tim što smo Masrka pričekala oko 15-ak min. pošto se uspavao. Relacija je sledeća: OMV-Bogovađa-Selo Dučić-Banja Vrujci-selo Ribnica-DMionica-Divčibare-Valjevo reka Gradac-Petnica pa nazad preko Divaca do Slovca pa svako na svoju stranu. Evo pije se kafa na pumpi , morate razumeti, ustalo se prilično rano, dobro nam je došlo što se Marko uspavao. Posle skretanja za Ravnu goru skrenuli smo levo gde je put bio za neki enduro taman da isprobam moj KLE, s tim što ostali nisu znali za to , pa su bili iznenađeni izgledom puta i u sebi razmišljali da li je moguće da je ovo jedini put do Divčibara. Kad ono prijatno iznenađenje u sred šume i neke nedođije,tj. Ribnici, gde se nalazio izvor koji se nalazi u debeloj hladovini, postoji još i ozidan trem u kome se nalazi furuna za pečenje prasića, jagnj........ Ma paravo idealno mesto za roštilj. Nedaleko od ovog mesta se nalazi pećina, crkva i škola u kojoj je učio Vojvoda Živojin Mišić. Malo kasnije nam se pridružio još jedan član I krenu smo putem Divčibara. i konačno vrh Divčibara i neizbežni roštilj, šalim se ovoga puta nije bio roštilj , ali je zato pršuta završila i više nego dobar posao. Dok smi mi jeli naši bajkovi su odmarali u hladovini , a posle I ko sada da krene dalje. Ali nas put odvede do Gradca gde smo se upoznali sa predsednikom Slow wheels kluba BAJOM Bajo izvini za slike Posle osveženja smo sa uputili ka pećini Petnica, kad ne uđosmo u onu pećinu u Ribnici onda je neizbežna Petnica. I nije nam bilo dosta pršute na Divčibarima , pa navalili smo opet I onda se uputismo nazad pa svako na svoju stranu. Treba iskoristiti slobdno vrem za ovakve izlete i vožnje motorom . Nadam se da smo vam koliko toliko dočarali naš provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lep putopis i lepa turica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam zemljak! Lepa relacija, dobro drustvo i dobra klopa... sta jos pozeleti! A da ste poranili, znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Blagi uzas... Sta drugo reci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan bravo ljudi! jedva cekam svog ljubimca pa da sa devojkom krenem na put po srbiji do tad uzivam u putopisima ljudi sa bjb foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Posle procitanog ovog putopisa sa vama bi iso i u rat a ne samo na voznju . Poseban pozdrav LAband-u, znam da smo trebali da se cujemo ali doslo je do nepredvidjenog razvoja dogadjaja o cemu cemo prvom zgodnom prilikom pricati . Odlican izlet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vozas se ali nikako na pravu stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan *b*mti ImageShack, nece pa nece! Bice jos koja slicica, samo da proradi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ih shack-uješ preko internet explorer-a meni su sve uspele Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...