MISIRAC 42 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan nash drugar Ducan iz Bijeljine jutros pao na povratku iz Sarajeva negde oko Vlasenice ,operisan i poslat za Bg ,izvadjen bubreg i slezina potrebna mu je krv , javljam cim saznam neshto vishe gde je u BG , uff valjda ce sve biti OK . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Obelikse kakve su novosti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan DUCAN je dobro,komunicira sa ljekarskim osobljem,svjesan,motorika zadovoljavajuca,ruke i noge OK,sa potpunom kordinacijom.Dobro je i nadajmo se da ce se brzo oporaviti,a BOG ce dati dobro!Drzi se brate moj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan sta je bre ovo Shone pa Ducan bre jel nas ovo neko kune sve dobri momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U bre.Drzi se Ducane brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan A u p.... materinu, sad vidjoh za Ducana. Nadam se da će biti dobro, zna li neko šta je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas na Batajnici Obeliksa nista mi ne rece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas na Batajnici Obeliksa nista mi ne rece. To je sigurno danas u toku dana bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kazu da je ok! bio sam na urgentnom ali nisam uspeo da ga vidim ! inace smo danas zajedno jurcali iz Sarajeva,zurili na batajnicu i pljas ! jebiga ! nemogu a da nepohvalim odziv davalaca krvi tj njih 60ak je doslo kojekakvim prevozom iz bjeljine u zvornik da daju krv, pa vi sada ocenite koliki je covek i koliko vredi nas DUCAN ! drz se druze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Obelikse kakve su novosti ? I ja sam bio na Batajnici kada sam čuo za Ducana. Večeras sam saznao da su povrede veoma ozbiljne,nakon pada je izgubljeno dosta vremena do doma zdravlja u Vlasenici,pa kasnije do bolnice u Zvorniku.Ljekari su rekli da je stigao u posljednji čas i da ne bilo bilo vremena da su produžili do bolnice u Loznici ( koja je ipak ozbiljnija od Zvornika,a pogotovo od Vlasenice).Nakon pada je bio svjestan,čak je osjetio da ima unutrašnje krvarenje!!!!! Operisan je u Zvorniku, primio je preko 30 doza krvi (mnogo ljudi je došlo iz Bijeljine i okoline da daju krv ),izvađen mu je bubreg,stradala je slezena,ima prelom noge,ruke,ključne kosti,rebara ( sve ovo uzmite sa rezervom jer su to informacije od pet ljudi koji su mu manje ili više bliski ). Nakon operacije nije bio svjestan,prebačen je za Beograd,ali kažu da je počeo disati bez pomoći aparata i da bi trebalo da bude dobro. Dule ,molimo se za tebe...nemoj da nas zajebavaš...ne daj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ducane, brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je prebrzo ušao u krivinu, izletio mu motor, klizali zajedno i udarili od bankinu. Sarma (lik iz Bijeljine), koji je išao ispred njega kaže da je čuo samo struganje i veliki prasak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je prebrzo ušao u krivinu, izletio mu motor, klizali zajedno i udarili od bankinu. Sarma (lik iz Bijeljine), koji je išao ispred njega kaže da je čuo samo struganje i veliki prasak. Bilo kako bilo, nadamo se najboljem! Ne daj se Ducane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Kralju ne daj se svi smo uz tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se Ducane izdrzi i pobijedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ducane brate drzi se, ne daj se .... koji motor je vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji neznaju ,Ducan nije jazavac i vrlo je ozbiljno vozio motor.Ovo pisem da bi se ljudi uzdrazali od suvisnih komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan ducane brate drzi se, ne daj se .... koji motor je vozio? Suzuki K-4 ili K-5 Bili smo skupa u Sarajevu K-4 K-5 slicni pa ih i ne raspoznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8637 Napisano Jun 25, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zelim mu brz oporavak. Gde je u BG? Sve mi je usput pa bih mogao da mu odnesem nesto sto mu je potrebno ili da mu prenesem pozdrave... Ako je neko iz BN neka mi se javi na +381641243329. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam brzom oporavku, drži se majstore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ne daj se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan ducane brate drzi se, ne daj se .... koji motor je vozio? Suzuki K-4 ili K-5 Bili smo skupa u Sarajevu K-4 K-5 slicni pa ih i ne raspoznajem ali je od njega napravio street-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ducan se oporavlja polako juce je Rile iz Arhangela isao da ga obidje nije bijo sa njime ali je od ljekara sazno da je van zivotne opasnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nove informacije o Ducanu: Danas su mu u posjeti bili roditelji i braća. Ducan je bolje,svjestan je ,orijentisan ( čak se raspitivao da li mu srevis raid,šta je bilo sa motorom i tank torbom ...?) brzo se zamorio,pa su mu ljekari dali nešto za smirenje. Nije mu još rečeno da su mu izvadili bubreg i slezenu,a strana na kojoj su lomovi ruke,ključne kosti i rebara je blago oduzeta.Nadaju se da će nakon sedam dana biti sve ok. Porodica zahvaljuje svima koje se raspituju i nude bilo kakvu pomoć. Srećan oporavak Dule! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog bicedobro.Cekam da dozvole posete pa da ga obidjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...