becir 0 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Yamaha Thundrace Prijavi odgovor kao problematičan pali mi se lampica za ulje, ali ne u voznji, tj kada dam kontak neretko se upali i nece da se ugasi, sacekam neko vreme i onda se ugasi. a u voznji ponekad, ali samo ponekad, kada predjem 5000 obrtaja, jel to mozda ima veze sa strujom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano April 12, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a da li si proverio ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1660 Napisano April 12, 2011 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan yamahine lapice od ulja reaguju i kada padne nivio ispod polovine.pogledaj nivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
becir 0 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Yamaha Thundrace Prijavi odgovor kao problematičan ne, ne, ulja ima, promenio sam i filter ulja. juce sam ga upalio, upalila mi se lampica, pustio sam ga da radi malo duze i posle nekog vremena se ugasila. a ulja ima, taman posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je normalno da posle zamene ulja sija lampica dok ulje ne procirkulise kroz motor.. Ali ipak proveravaj cesto nivo ulja jer thunderace pije ulje kao vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano April 14, 2011 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan nista to nije,zaboravih sta znaci to kad se upali lampica a ugasen je,tundara ima previse elektronike,samo na ulju meri sto cuda.A na obrtaljki i izbacuje eventualne kvarove. Nadji na netu ja imao al izgubio. A sto se tice potrosnje ulja svaka batina ga trosi Ja imao fzr 1000 92god i nikada kap nisam dosuo a non stop je bio u visokim obrtajima jer se samo tako i vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na yzf 750(ista osnova agregata kao fzr 1000) ima samo plovak u karteru koji samo meri nivo ulja,a davac za pritisak nema,tako da samo kontrolisi nivo ulja i teraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kod promene ulja i filtera je pametno da filter pre zavijanja napuniš uljem, ne do vrha da se ne prosipa prilikom zavijanja, ali onako poprilično. A ako se pali i nakon zamene, onda to baš i nije u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Maj 1, 2011 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Kod promene ulja i filtera je pametno da filter pre zavijanja napuniš uljem, ne do vrha da se ne prosipa prilikom zavijanja, ali onako poprilično. A ako se pali i nakon zamene, onda to baš i nije u redu. Tacno,ako se nevaram meri i gustinu,nivo i pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...