Limenko 132 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan danas se vraćam iz Petrovca sa vožnje sa mojom dragom kao suvozačem.vozimose lagano oko 60km h prati me djip BMW na ulatu u Sutomore tunel ulazim u njega sa normalno upaljenim svetlima, tunel nije osvetljen na pola tunela četiri fara zauzeli ceo tunel.u tunelu mokro ja kočim sa strahom da ne proklizim i da me ne stigne BMW stajem tik ispred farova,staje iBMW.ulevoj traci kamion u desnoj pasat svađaju se oko nečega mi sviramo kamion polako kreće a pasat se vraća u svoju traku komentar moje drage "kako se lako gine" ovo sam napisao da moramo biti oprezni stalno.zato čuvajtei sebe idruge,srećno!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha27 7 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KEEWAY SPED 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za neke ljude "civilizacija" je ono sto se kupuje na trafici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 10, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...