ts-chopper 113 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisu usrafljeni ali bi trebalo da bude ova varijanta, mada cuverovatno da uh ubacim unutat racve bez ove gume sa strane, pa ce biti malo elegantniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 5, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od ES-a placao 10e komad!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 5, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Par 10€ kod Gabora (do duse, plasticni).: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovi moji me kostaju manje od 2e po komadu, a uz to su i mnogo jaci od ovih Gaborovih, ipak je u pitanju debelozidna plasticna cev. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 6, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Par 10€ kod Gabora (do duse, plasticni).: Htedoh reci par... Sto se tice ovih zmigavaca od Yuga, ja sam ih stavljao kod mene (bobber epizoda 1) i mogu ti reci nista se ne vide!!!! Em 6v em mala svetleca povrsina, pa propas'...!! Stavljao sam kasnije i neke vece kockaste od nekog japanca ali najbolje su mi se pokazali ovi od ES-a!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 7, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako ne bidnu dovoljno svetli, strpaš unutra LED i Bog da te vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao sam ih, sa sijalicom od 5w svetle ko bulevar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam malo da uslikam kako izgledalo nakon prvog sloja, i kako izgleda nakon drugog sloja (poslednja fotorgfija rezervoara). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 16, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan TS beli, srecu deli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan jos malo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 17, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Lep k'o lutka! ... a o kvalitetu fotografija da ne pričam ... napokon foto aparat ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 17, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bojenje,a što se tiče žmigala,apsolutno sam skeptičan da će to dobro da se vidi po danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Lep k'o lutka! ... a o kvalitetu fotografija da ne pričam ... napokon foto aparat ... Pa konacno sam uspeo da unistim "kamericu" na telefonu (nije ni cudo nakon toliko padova). Sledece fotografije ce biti ,nadam, se konacne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 17, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ako, samo teraj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bojenje,a što se tiče žmigala,apsolutno sam skeptičan da će to dobro da se vidi po danu pa ni meni se ne vide dobro po danu ni sa 12v (od stare jawe, oni jajasti). tako da ni sa 6v ne verujem da ce bas nesto da se vidi. mislim da dioda resava problem, ali polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno ce i ici LED, ali videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno farbanje.... posle treceg sloja farbe konacno je to onaj sjaj koji treba da ima, bez efekta kore pomorandze Na fotografijama se vidi mala modifikacija kraja zanje vile... da bih mogao da stavim tocak u vilu morao sam da joj rasecem kraj ali da se ne bi dalje sirilo leziste osovine, napravio sam od firiketa i sparinga neku vrstu kutijice kroz koju prolazi sraf za zatezanje lanca (naravno sa obe strane). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Farba je kao staklo, osim po koje trunke prasine (jer nija radjeno u komori) Glatka je i sjajna, a sto je najbolje farbano je VALJKOM, a ne kompresorom. Prvi sloj koji sam pre mesec dana radio isao je komresorom ali je farba bila proslogodisnja pa mi je sluzio umesto spric kita , sada sam kupio drugu farbu i valjcic i dao sam se u krecenje :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odoše ti u molere .Svaka čast ,lepo nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan VALJKOM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan VALJKOM? Sutra ce biti dnevnih fotografija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan VALJKOM? pa to ti je mikac - sto da bude prosto kad moze da bude komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Danas se raduckalo a i slikalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 21, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čas'!!! Reci kakav valjčić i koju marku farbe si koristio. Da l' je valjčić možda bio onaj mikrofiber? PS Šta je s migavcima, u smislu 'oćeš da stavljaš LED-ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...