Alex018 415 Napisano April 8, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam burgmana 250ccm, 98.godiste. Nekoliko puta mi se u toku poslednjih mesec dana desavalo da kada okrenem kljuc ne mogu da dobijem kontakt. Onda nekoliko puta vratim kljuc i na kraju dobijem. Od juce ne dobijam kontakt uopste. Sumnjam na bosh bravu. Onda sam razgovarao s jednim likom i reko mi je da to uopste ne mora da znaci. E sad, cuo sam da je ovo redovna boljka burgmana pa bih voleo ako neko moze da mi kaze na sta da obratim paznju da bih znao sta da popravljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8737 Napisano April 8, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3208 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan otvori bravu, pogledaj kontakte, Zategni buksne, prsni malo sprejem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Prsni kontakt sprej u bravu,ako to ne pomogne,onda krenes redom i sve dzekove otvoris,naprskas.Ne WD nego kontakt sprej.Imao sam slican problem i tako ga resio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano April 8, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na odgovorima, pokusacu sutra to da odradim. nego kazite mi kako da dodjem do brave, jel se skida i far ili samo ona plastika kod brave. ima dosta posla pa da se ne upetljam, nisam nesto vican tom poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano April 9, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan skinuo plastike, naprskao sve kontakte kontakt sprejom i opet nece. a onda je zavrsio u servis. pretpostavka majstora je da su se pojeli zupci u bravi. videcemo ako moze nesto da se nalemi unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja u matematiku razumem,brava ne moze tek tako lako da se skine.Srafovi kojima je pricvrscena su takvi da kad se stegnu glava im otpadne,pa da bi se brava skinula moraju odozdo da se razbuse.Za to je obicno potrebno da se skine prednja viljuska,cisto da ne bi mogao svaki indijanac na ulici da je zameni i otera motor.Mozda gresim,ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano April 10, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2011. at 22:02, sreten75 je napisao: Koliko se ja u matematiku razumem,brava ne moze tek tako lako da se skine.Srafovi kojima je pricvrscena su takvi da kad se stegnu glava im otpadne,pa da bi se brava skinula moraju odozdo da se razbuse.Za to je obicno potrebno da se skine prednja viljuska,cisto da ne bi mogao svaki indijanac na ulici da je zameni i otera motor.Mozda gresim,ali... u pravu si, to mi je i majstor rekao. zato sam i odustao od samopopravljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...