bigbad86 825 Napisano April 10, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Javi sta si uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za znalce: Ovakav sat meni odgovara, i montiram ga bez problema, e sad dali su isti dzekovi kod mene na ovim mojim satovima i tu?Kod mene je sat od z400j a ovo su od z550f.Proverio bi i sam ali satovi nisu kod mene pa nemogu uporediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za znalce: Ovakav sat meni odgovara, i montiram ga bez problema, e sad dali su isti dzekovi kod mene na ovim mojim satovima i tu?Kod mene je sat od z400j a ovo su od z550f.Proverio bi i sam ali satovi nisu kod mene pa nemogu uporediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko nezna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Takav sat je bio na mom bivsem motoru gpz 1100 b2 iz 1982.godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano April 15, 2011 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vidjao takav sat isto i na GPZ 550 unitrack iz 1981god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Msina je na operaciji, tacnije skinuta je glava, cilindar...E sad od 4 klipa tri su ista i jeda nje razlicit.Srecom pa je rastavljen, inace bi bilo veselo.Taj klip koj ije razlicit je lupao u glavu.A i na jednom klipu je uljna karika klimava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 16, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Covek mi kaze da je stavio nove karike, mozda je nesto zeznuo pri montazi... a od cega karike,da ih nije pravio ili prepravljao,,da nije slucajno obradjivao kanale na klipovima ako je nesto pravio,imaju ljudi obicaj svasta nesto da rade... pitaj ga sta je tacno stavio od cega dali je oridjindji ili neka budzotina,ili je skinuo sa nekog takvog karike... vis da sam ko baba vanga pogadjam na daljinu e sad lepo nadji orijdindji klipan,nove karike pa polako,ako su preskupe originalne hilzne klipove u ceger i pravac kod crnobrnje da napravi nove karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Videcem osta ce se ispostaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost moram ceo agregat rastaviti, da vidima kakva je radilica, kakve su klipnjace i ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na prodaj uzbog kupovine auta...Cena 250 e, moguc prenos vlasnistva...Pogodan za delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...