lazarkain 14 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan epa ovako... prodajem Hd Sportster 883 ,2005 godiste ,18,000km presao .brdo dodatne opreme ,sisi bar,bisage,dodatni farovi,rol bar.vetrobran,flame komplet ,skull komplet ,ko se razume ce do i da vidi na slikama,da je samo u dodatnoj opremi preko 2000e. na motoru nema stvarno nista da se ulaze.registrovan je do avgusta 2011 . moze zamena za neki u vrednosti od maksimum 2000e +doplata. Nazlost cu morati da se oprostim od njega .. Ja sam pancevac,kontakt na 064/2370166 ili preko furuma a da... cena je 6500e umalo da zaboravim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 7, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bez obzira na opremu cena pojaka s obziriom da je nov kod nas 7800e 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK Postujem komentar ali u opremi je 2000e i registrovan je. znaci to 10000e ,a moja cena moze da se razumno malko koriguje ako je kesh u pitanju,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih ljude sa foruma da me ne zovu na mobilni sa blesavim ponudama,svaka realna ponuda je ok ,ali samo kad bi znali sta mi sve ljudi nude .. ko skrivena kamera... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan kao na primer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena za kesh se moze korigovati.... a ako su zamene najvise bi mi odgovao neki motor tipa virago 535 + doplata. Moze cak zamena za ozbiljniji auto.ali samo ako je normalna ponuda u pitanju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://chicago.craigslist.org/wcl/mcy/2324086133.html vidi ja sam meni kupio motor preko ovih, a takodje i par ljudi koje znam, tako da nije prodavanje magle 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta hoces time da kazes?jeftinije da narucis nesto sto ne znas kako radi? sa 0 dodatne opreme koji izgleda kao apn ,cekas ko znas kolko da isporuce ,platis carinu i pdv i ostalo.registrujes ga... da stvarno je onda je skup moj motor.... ja trazim ljudi 6 soma kesha za motor .mante me poredjenja baba i zaba. MOTOR NE DAM U BESCENJE! a plus vidjam sve "legalne " harlije do mojega... pobogu ja radim u servisu Harilijevom sta mislite da ne znam kolko sta vredi... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ja mislim da ti pojma nemas na koga si se ovde nameracio. Najtoplije preporucujem da zakljucas oglas pa da sve lepo ode na 50-u stranu i da se zaboravi jer manje ce te glava boleti! Pa mene je mesec dana smarao lik koji za bicikl nije imao para a bio je ekstra "ozbiljan" da pazari moj cbr... Sada da stavis cenu 3000 zvalo bi te bar njih deset i nudilo ti 1500 na nevidjeno jer kriza je,uzmi pare dok sansu imas... Sretna prodaja!!! I Harley ti je kao lutka! 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ja mislim da ti pojma nemas na koga si se ovde nameracio. Najtoplije preporucujem da zakljucas oglas pa da sve lepo ode na 50-u stranu i da se zaboravi jer manje ce te glava boleti! Pa mene je mesec dana smarao lik koji za bicikl nije imao para a bio je ekstra "ozbiljan" da pazari moj cbr... Sada da stavis cenu 3000 zvalo bi te bar njih deset i nudilo ti 1500 na nevidjeno jer kriza je,uzmi pare dok sansu imas... Sretna prodaja!!! I Harley ti je kao lutka! xexe ziv bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam ponudu za harlija sportster 883 91 u super stanju+doplata ,sta mislite kolko on vredi po vama? hvala na pomoci svima koji daju iskreno misljenje uzivajte u sada vec lepom vremenu i KACIGE NA GLAVE ,vec sam video 3 opasna udesa ((( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god da vredi ja ipak ne bih menjao,osim ako nije frka za kintu,pojavice se vec neko sa kesovinom ili pak sa motorom koji je kasnije lakse prodati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 22, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu želja da se otarasi već mu fali kinta, ako su oba motora u dobrom stanju a model se nije menjao onda za jednu cifru u saobraćajnoj može da reši svoje probleme. Traži koliko ti fali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 23, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sta ce coek muka je to,znam kako je prodati nesto sto ti je u krvi,ko da bubreg prodajes to ti je to,pozdrav harley je extra i jes da je off al jebiga... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan xexe.upravo to.menjao bi ga samo za nesto sto je realno i meni odgovara, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan u sledecih 2 nedelje me zanima zamena za neki auto+doplata.pm ili na 064/2370166 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena za kesh 5800! ili adekvatna zamena(prednost kle 500.virago 535,ili neki enduro),+doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Moram reći da oprema ne prodaje motor, već godište. Bar kod nas, u Srbiji. Nisam ništa loše mislio, sa srećom ti prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram reći da oprema ne prodaje motor, već godište. Bar kod nas, u Srbiji. Nisam ništa loše mislio, sa srećom ti prodaja. steta onda sto mi je tako mator motor i izakan i mnogo presao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nije covek nista lose mislio, cak je to i napisao, a kolika je realna cena za bilo koji motocikl, ne samo tvoj, uvek pokaze suma za koju se proda. Pa, srecno! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije covek nista lose mislio, cak je to i napisao, a kolika je realna cena za bilo koji motocikl, ne samo tvoj, uvek pokaze suma za koju se proda. Pa, srecno! nisam ni ja nista mislio lose .i ja sam se nasalio .otud i smajli sad je ovo malo off ali dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6000e za kesh ,ili neka zamena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI ! 5000eura !!!.nazalost gori pod nogama,zato ide tako jeftino. ali NEMA ISPOD! za vishe informacija pozovite na 064/3708022 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...