RemusBrabusAkrapovic 16 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam kupio pre cetri godine i sa njim presao 16000km . Ukupno je presao 40200km , 1995-o je godiste , veliki servis mu je radjen pre 1200km . Pre tri dana mu je stavljen nov akumulator i nastelovan regler ( Joskin - stari je crkao ) - radi odlicno . Prednja guma mu je nova ( Bridgestone ) . Od kada je kod mene , zamenio sam mu pumpu za gorivo i volan ( visok sam 190cm , pa mi je choper volan nezgodan za skretanje . Motor ima kardan . Presvukao sam mu sedista ( originano , postoje kao nitne na sedistu koje su utisnute i kada pokisne , tu ostaje voda , pa sediste truli ) , stavio sam imitaciju slonove koze i nov sundjer . U veoma dobrom je stanju . Cenim ga EUR 2300 - vredi pogledati za onoga ko hoce Virago da kupi . Ja sam Nemanja i moj telefon je 069/1455523 , pa ko je zainteresovan , neka zove , ili pise . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano April 7, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Otvori se malo pa daj još neku sliku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarkain 14 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hoces da doplatis za harley? ozbiljno ovako nesto bi mi odgovaralo. poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RemusBrabusAkrapovic 16 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ne . imam jos jedan motor - trebaju mi novci . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...