Laki-zr 52 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi sto za stoni tenis nema nigde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan kontam da ima u metro-u ili intersport-u koga ima u rodicevim supermarketima e MERKAMTORU. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 930 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u trefu na banjici a i u djaku mislim da sam video. Oko 20k Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 7, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi sto za stoni tenis nema nigde Jesi gledao na Guglu http://www.google.com/search?q=beograd+sto+za+stoni+tenis&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki-zr 52 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan ali nisam naglasio polovan inace hvala na trudu da pomognete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croissta 3 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 063 8622397 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eto kolega croissta ima,jes pazario? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki-zr 52 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 063 8622397 Reci mi kad si ga kupio koliko je star? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...