tindirbp 289 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem probiker cizmice malo nosene al stvarno,broj 39,nosila zena moja pa joj malo klamcu tako da joj trebaju manje,cena 25 0616701577 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bila magla kad si ovo slikao? Koji broj cizama ti nosi zena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan haha nije magla nego mi tel masan ko dzak od ulja:),37 broj nosi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 6, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze, pa tebi na svaki post minus mora da stoji? Kome se zameri toliko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze, pa tebi na svaki post minus mora da stoji? Kome se zameri toliko... a brate sta da ti kazem,nisam se zamerio nisakim nego su to oni mentoli sto idu i samo gledaju ko je sta napisao i kako je sta ispalo,slike su od 1,3 mgpx sasvim solidno za taj telefon,to mene nedotice uopste ti minusi,pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo cena 2000 i teraj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1757 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1492 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam ih ja za zenche, ako su stvarno broj 39. Mislim da je broj ispravan, posto ja nosim 42, imam iste takve 42 i sasvim su mi ok. Dakle, racunaj da si prodao cizmice. Pozzz Nenad Kladovo!!! 063/80-90-314 cujemo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eej vazi posalji mi samo adresu na pp 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...