Ticak 4 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,drugar i ja vec duze vreme razmisljamo o izradi auspuha imamo odgovarajuce masine za savijanje cevi,lima samo nam je potrebna informacija gde mogu da se nadju zavrseci auspuha tipa trioval,heksagon,oval zavrseci,ako neko ima neku informaciju neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6811 Napisano April 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6211 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja video Ištvan iz Ade (Dragon auspusi) sam pravi te kape na hidrauličnoj presi. Pretpostavljam da i Robert (Race auspusi) radi isto tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan napravish sam ... samo ti treba alat za presu nije ni to mnogo mozda soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš od pomenutih radnji a možeš i napraviti alat za nešto što oni nemaju pa da kompenzujete. Idi kod ljudi pa razgovaraj. Konkurencija je prevazdjena, ovde sada se posluje na esnafskom principu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Nama treba samo 4 zavrsetka za nas nebih pravili drugima posto je drugar u poslu preko glave znaci samo za nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...