Smajser 18 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Koji program preporucujete za obradu MOV video fajlova? Ovo je format koji ''izlazi'' iz moje Contour HD kamere, ali ne mogu da ga vidim unutar Vegas Pro 8 koji imam na kompu. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan http://format-factory.en.softonic.com/video/format-factory-how-to-convert-files-with-format-factory-207#recommend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 5, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Premiere CS5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Premiere CS5 Imas PP Smajser - mislio sam da ti treba program za prebacivanje formata video zapisa. A za obradu odlican je:" Windows Live Movie Maker" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Premiere CS5 Imas PP Smajser - mislio sam da ti treba program za prebacivanje formata video zapisa. A za obradu odlican je:" Windows Live Movie Maker" Da budem iskren ne znam ni sam sta mi tacno treba Pretpostavljam da prvo treba da MOV koji mi snimi kamera prebacim u neki drugi format, pa da ga onda tek obradim u nekom programu...Kad prebacim ovaj MOV u Vegas Pro 8 nista se ne desava... Nisam bas iskusan sa video zapisom. Hvala svima na odgovorima i pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na Contour forumu dosta oko toga, jedan od "zvaničnika" koristi upravo Vegas. Za Premiere ti ne treba konverzija, ali ti treba malo učenja oko podešavanja samog programa. Nije strašno, iako tako izgleda. Napraviš projekat, po određenom šablonu iz menija, prevučeš fajlove i montiraš. 1-2-3 EDIT: hm... ne mogu da nađem forum, menjali su sajt... EDIT2: http://support.contour.com/contour/searches?query=editing&x=0&y=0&style=topics Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na Contour forumu dosta oko toga, jedan od "zvaničnika" koristi upravo Vegas. Za Premiere ti ne treba konverzija, ali ti treba malo učenja oko podešavanja samog programa. Nije strašno, iako tako izgleda. Napraviš projekat, po određenom šablonu iz menija, prevučeš fajlove i montiraš. 1-2-3 EDIT: hm... ne mogu da nađem forum, menjali su sajt... EDIT2: http://support.contour.com/contour/searches?query=editing&x=0&y=0&style=topics Ijaooo...sad mi je jasno sto uzimaju onolike pare za montazu filmova Pa ovo treba da se zavrsi jos jedan fakultet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma hajde profesore.... Polako, metodično... očekujemo nove lekcije iz istorije, sada i sa filmovima Nego, ima li vajde od zvuka na kameri? Ja dobijam divno brujanje od vetra i ništa više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Pa zvuk nije nesto narocito sem kad stojis ili vozis do 30km/h. Tad pocinje ''vetrobubnjanje ''....mada...do 80km/h se pored vetra i veom lepo cuje rad motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi šta hoćeš da uradiš sa njime. U najvećem broju slučajeva se iza .mov ekstenzije krije Motion JPEG. Minimum obrade ili eksport u nešto drugo možeš da uradiš u QuickTime-u. Ako si na Apple platformi, uvezi to u iMovie i radi šta ti treba, ako ne - ima BRDO programa na netu, na tebi je samo da izabereš koji najviše odgovara tvojim potrebama i nivou znanja. Pozdrav. Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...