Popsy 2907 Napisano April 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, po starom dobrom običaju, pala je organizacija za manju offroad vožnjicu dan pre vožnje... pošto je još rano za duže offroad deonice odlučili smo se za Kosmaj koji preti da postane enduro centar ( Kosjerić i dalje ostaje enduro prestonica Srbije). Na žalost mnogi su bili sprečeni da dođu (a šta su propustili videće u video verziji kad se izmontira). Dogovor je bio da u offroad krenemo tačno u 11 ili 12 ili 13h :D Mladen i ja smo se našli na Bubanj potoku gde se on častio novim Givijem (nije baš nov al ko da jeste) zatim je došao Chomski i krenusmo dalje... mala pauzica kod Miše i Ljilje Pei gde sam ja dobio novu igračkicu ... u svakom slučaju slika nema previše al zato ima video materijala Mikka sedela sam za mašinom šila sam... neeeš se ti od toga leba najesti :D KTM 990 - za ovo je pravljen kad idete iza Mikke i Jimmija ovo treba da očekujete naravno da iskoristim priliku pre nego što afrikanci okače slike kako ja (dva puta) nameštam lanac posle svega odmor u kafani sa topom Sve u svemu odličan dan i druženje (očekujem još slika od ostalih učesnika i naravno film ) ali je malo falilo da se vrlo loše završi.. kada smo se vraćali iz Baba počela je kiša da pada što samo po sebi ne bi bilo problem da vozači automobila sa ovih prostora dobiju napad panike i histerične vožnje... Mikka i Mladen su vozili ispred a Chomsky i ja iza... u jednoj krivini vidimo auto iz kontra pravca koji daje levi migavac i staje ne bi li skrenuo kroz našu traku.. već tu se javlja standardno pitanje "oće li stati ili nas iseći?" čovek staje i mi taman da prođemo, i suprotnog pravca dolazi bela lada samara (nisko leteći) koja koči, kliza i udara odpozadi auto koji čeka da mi prođemo da bi se isključio sa puta... auto od udarva (pošto su mu točkovi tako okrenuti) ulazi u našu traku taman ispred Chomskog (sreća pa je čovek držao kočnicu pa je auto uleteo do pola naše trake) . Chomsky ga izbegava i prolazi ali kako ja prilazim izgleda da je čoveku spala noga sa kočnice i auto mi lagano zauzima veći deo trake... kočenje, proklizavanje na jedno pa na drugu stranu jedina opcija je pola metra sljake pored puta posle čega ide jarak.. nekako uspevam da održim ravnotežu , ne poklizam se po sljunku, ne uletim u kanal i posle 10 m se vratim na put i stanem... sve u svemu Lazi sada dođem 3 guarane ... pošto vozači automobila nisu bili povredjeni odosmo dalje dosta uzmrdani... u svakom slučaju super druženje i odlična offroad vožnja... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A gde nadjoste toliko blata?! ps. Ne volim taj avalski bas nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 2, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan naravno da iskoristim priliku pre nego što afrikanci okače slike kako ja (dva puta) nameštam lanac i najzadrtiji tenerasi vide da me ljudi vuku da bih se okrenuo,...kao sto i ovde vide da je tenera opet u kvaru Bilo je do 00. Blatnjavimo se opet uskoro,..iscekujuci kepoebinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 2, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan A gde nadjoste toliko blata?! mislim da ga ovde na nekim mestima ima i kad je susa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre sandalicu mu.. zamalo da vas lada zdrlja.. sigurno je taze nabacila letnje celave gume.. Pazite se ljudi.. puno udesa vec desilo unazad par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mikkina slika pod nazivom - Recite "Droga NE, offroad DA..." :jee: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Crni Popsy.. pa jel te struja ili grom sprljio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan To je "Babin Gel" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre, Popsy.... ne daj Bože da mi se takav pojaviš iznenada u mraku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 3, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad lepo priznajte , kome probija kabl od svecke!? hahahhaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Super tura,mnogo blata prikljucujem vam se cim opravim teneru Inace video sam vas kad ste prosli pored moje gajbe...posto mi je kuca odma uz put kod livnice jeremic svaki motor cujem i vidim....zapazio sam samo ovog KTM-a 990 Adventure,ostali su bili mnogo brzi inace ta lada je udarila mog druga koji je bio u kolima,on je skretau u ulicu u kojoj zivi,na svu srecu nije povredjen ali je auto unisten.... Elem,bez off topic,samo off road.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 3, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan da..da,to je snimak od juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan I posao i obaveze i nek ide sve u ... kad propustih ovu zajebanciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 3, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan I posao i obaveze i nek ide sve u ... kad propustih ovu zajebanciju Ne glavom u zid nego motorom u blato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 3, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Cho,daj vidoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pu jbt,ocu li ja razraditi motor bar do babarenja 3 Extra ljudi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sinke, a da ti sa vikendice doteraš tog Tomosa, a? Više ćeš se sa njim navozati nego sa tim špajzom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1804 Napisano April 4, 2011 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan super su ti ova offroadoljublja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sinke, a da ti sa vikendice doteraš tog Tomosa, a? Više ćeš se sa njim navozati nego sa tim špajzom :D Pa pazi,ako je zbog toga da svi budemo iste brzine,cu da doterujem tomosa,sto da ne... salu na stranu jos koja stotka i idem da zamenim neki dihtung i ulje i eto me u akciji,do tad samo po gradu i okolini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...jos koja stotka i idem da zamenim neki dihtung i ulje i eto me u akciji... Tom tvom motoru se ni ne isplati da ustaje iz groba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan 2:24 i svinja u kadru BMW je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...