Jump to content

Moto Zajednica

Greshka na "Pilot Power" gumama!!!

Recommended Posts

Guest Cubric

Sad procitah na moto-berzi:

Francuski proizvođač pneumatika Michelin je objavio apel da svi oni koji su kupili Michelin Piot Power i Pilot Power 2CT pneumatike dimenzija 120/70 R17 pod hitno promene pneumatike u Michelin zastupništvima ako na njima piše da su "Made In France" i serijskog broja DOT6UCW980T ili DOT6UCW979T...

Greška je nastala u samoj proizvodnji i može da dovede do odvajanja spoljašnjeg sloja od celicne armature. Po rečima ljudi iz Michelin-a za sada nije došlo ni do jedne nesreće uzrokovane otkazom problematičnih pneumatika ali kako se bliži sve toplije vreme ne mogu garantovati da se to neće desiti. Greška je lokalizovana na pogon u Francuskoj ali su radi predostrožnosti svi modeli ove dimenzije povučeni iz prodaje.

1182186047938.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Nikad Dizel, nikad ruzne ribe, nikad Michelin! Malo da parafraziram Djuru.

Od pre dve godine bojkotujem Michelin i nikad ih vise kupiti necu.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Dao sam obje nazad, cekam ako uspiju da mi daju pare pa da kupim par Pirelli-ja ili ako ne nadjem to onda mora Bridgestone :-\

a lijepo sam ti rekao da uzmes supercorsu

problem je u tome sto je nema na lageru kod nas i ko zna da li ce ikada uopste doci :-\

• , 1322 postova

problem je u tome sto je nema na lageru kod nas i ko zna da li ce ikada uopste doci :-\

imas vezu,iskoristi to,ja ti ih kupim,pa ti posaljem po nekome tko dovozi motore iz Italije,vidim da svako toliko netko ide,osim toga rekao si da dolazis na Grobnik,pa ti ih tamo donesem

imas vezu,iskoristi to,ja ti ih kupim,pa ti posaljem po nekome tko dovozi motore iz Italije,vidim da svako toliko netko ide

Ajde smislicu nesto. Problem je u tome sto mi je prvi trening vec sad u petak-subotu, a ja celav :-\

Evo i detaljnog teksta iz Michelina:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8521.0;topicseen

P.S. Mene je zapala bas ta >:(

Supercorsa je neverovatno dobra,i ja ih vozim ovo mi je drugi par.Prosle godine sam slucajno kupio i katastrofa.Posle tako dobrih guma nisam mogao da odolim da ne kupim jos jedan par jer je sve ostalo ispod.Mali problemi,mora dobro da se zagreje,zadnja guma mi je otisla na 6 000 km,meke su dosta,kisa onako,srednje zalosno ali zato lepak na suvom,bukvalno.I radijus gume je drugaciji,u fazonu gp guma skroz polukruzna,motor se totalno drugacije ponasa na ulazku u krivinu,ne upada,niti se naglo ispravlja pri izlasku i dodavanju gasa.

Jesi li imao cestovnu ili trkacku Supercorsu?

• Svrati ponekad, 369 postova

Sad mi je SC1 napred i pozadi a prosli par SC2 pozadi i SC1 napred,to su verovatno trkacke ali ja ih koristim u putnoj varijanti. Nisam znao da se takmicis pa ti je sve ovo sigurno vec poznato.

Sad mi je SC1 napred i pozadi a prosli par SC2 pozadi i SC1 napred,to su verovatno trkacke ali ja ih koristim u putnoj varijanti. Nisam znao da se takmicis pa ti je sve ovo sigurno vec poznato.

To je race guma. Reci mi, zar moze zadnja toliko da izdrzi?

To je race guma. Reci mi, zar moze zadnja toliko da izdrzi?

Zadnja,prvu sam skinuo na 5 ooo sad sam presao malo vise ali i ova je pri kraju.Ali na putu ne mogu da se bas vozim pun gas to bi verovatno dosta krace trajalo.Naravno voznja bez manijacenja potpisivanja-paljenja gume i td.

Znam da u pirelijevom programu ima Supercorsa od SC0 do SC3 u zavisnosti od tvrdoce,supersport.Iznad je samo Pirelli slick.I jos da dodam da su gume jako zilave,ne trose se tako lako a meke su strasno.

Guest Cubric

Znam da u pirelijevom programu ima Supercorsa od SC0 do SC3 u zavisnosti od tvrdoce,supersport.Iznad je samo Pirelli slick.I jos da dodam da su gume jako zilave,ne trose se tako lako a meke su strasno.

Sa "motori.hr":

Dragon Supercorsa Pro

Prednja dolazi u dvije smjese. SC1i SC2, a stražnja u tri smjese. SC1, SC2 i SC3.

Za grobnik je preporuka prednja SC1, a stražnja SC2. Nije loše ni SC3 ako je vani toplije.

Sa "motori.hr":

Dragon Supercorsa Pro

Prednja dolazi u dvije smjese. SC1i SC2, a stražnja u tri smjese. SC1, SC2 i SC3.

Za grobnik je preporuka prednja SC1, a stražnja SC2. Nije loše ni SC3 ako je vani toplije.

Jos mi samo fali jedna sitnica-da odem na Grobnik ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja