srbenda 518 Napisano Mart 31, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Moto jakna marke 'SPIDI 'kupljena pre godinu dana iz Amerike....JEDINA U SRBIJI! i nosena STVARNO samo desetak puta i oprana i spakovana u ormar, Sin mi presao na copere pa eto kao ono ......ne slaze mu se sa motorom koji sad vozi detalji: Rukavi se skidaju na snjir pa se dobija i letnji prsluk......veoma prakticno! Pri vrhu ramena (vidi se na slikama) levo i desno po 1 luft na snjir Vodo nepropusna,,,odlicna zastita i od vetra (probao sam je pri brzini od 180km/h ) Velicina kao sto se vidi na slici na kragni je XL (slikano na mom sinu koji je i nosio visine 186cm oko 84 kg ) Neogrebana ,,,,neostecena ... Skidajuca termo postava CENA :50e .....bez zamena i naravno cena je fiksna! telefon:0638129618 Napomena ! zbog nekih ''dusebrzinika'' dezurnih na forumu da pametuju al skoro na sve oglase a da pri tome nemaju ama bas nikakvu nameru da kupe prisiljen sam da zakljucam oglas cisto preventive radi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...