^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Mart 30, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je dali je bolje kupiti KLX 650 ili KLR 650 ? Preciznije kome je odrzavanje jeftinije , koji trosi manje , a opet koji ide bolje , koji ce biti bolji u Supermoto varijanti a koji u enduro ... Sve sto znate (slobodno pravite off od pitanja ) napisite ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 30, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan poredis dva neuporediva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Mart 30, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nisu isti svakako ali koji je od ta dva bolji u kakvim uslovim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan poredis dva neuporediva motora. Samo ću reći da mi neko da KLR pa 10 god mlađi .za KLX samo bih rekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 30, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan KLR je neki pokusaj putnog jednocilindricnog endura. Ako hoces off, klx je bar 10x bolji. Od KLR valjaju samo generacije napravljene zadnje 3-4 godine ali i one postoje samo u americi,za evropu ih nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 31, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Za KLX ne znam, ali za KLR znam. KLR 650, 1991 god, kod mene je skoro 2 godine, i 10-ak hiljada na njemu. Nikad mi nije potrosio vise od 4.5L, veoma mali potrosac, a nekad zna i manje. Jedan cilindar, ne mnogo jak, 33KW, ali ipak meni dovoljno za voznju u dvoje. Visoko sedenje, veoma neudoban, u cugu moze da se sedi prvih 200km, a posle pauze na 80-100, zbog donjih ledja, tako da bi prepravka sedista bila idealna. Preko 4K obrtaja voli da popije ulja, meni pije i ispod . Problem sa Balancer Chain Adjuster Lever-om, je veoma poznat, mada sad postoji kit, moze se naci na Ebay-u, koji resava problem, jer na modelima od 87-07 desava se da se tegic ili opruga polome, i mogu da naprave svasta. Ali ako se redovno, na preporucenoj kilometrazi steluje, onda je ok (valjda, mene jos sluzi, za sad). Na Ebay-u ima sta 'oces od delova i opreme. Mozes voziti do nekih 120 max, ako i toliko izgura , a posle se trese maksimalno! Moja verzija je Tengai, on je i nesto lepsi zbog spojene maske, ali stari KLR-ovi su veoma ruzni, i jos sa onim peglica farom... Jednom sam presao oko 200+ km sa 0.5L ulja, od preporucenih 2.5L , ali je i to izdrzao! Posto je meni masina bila, kakva je bila (u mom oglasu stoji dosta podataka), otisao je lezaj na klipnjaci (mozda i zbog nedostatka ulja ), ali sam za oko 200 evra uspeo naci, skoro komplet drugu masinu. Ne znam da li si mislio na noviji KLR, ali ovi stariji (89-93) ne vrede vise od 1200, kakvi god da su. E da, tezak je mnooogo, skoro 200kg, a jes da sam ja jak, al kad se prevrnem, jedva se izborim sam, tako da ne znam dal ti je on bas za neki off )) Iz svog dosadasnjeg iskustva, nikad ga ne bih vise uzeo, i ako je uvek bio pouzdan u voznji, nikad me nije ostavio usled nekog kvara, ali je imao svojih boljki (vodena pumpa, dihtung glave...). Ne kazem da nema dobrih primeraka, ali moj nije bio jedan od tih. I ako ti ispricah sve najgore, jer ne bih ga hvalio, te informacije ti nisu od koristi , ne bih ga sada isto tako ni prodavao, jer za te pare bih kupio samo neki drugi krs i ista prica.... Ovome bar znam sta mu fali, jer je bio rasklopljen do poslednjeg safa. Ovo se ne odnosi na druge KLR-ove, pricam ti samo iskustvo vezano za svog KLR-a. Puno srece sa Kawasaki-jem )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Mart 31, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Od ta dva ja sam za KLX supermoto ali sma gledao i KLR pa sam hteo da se raspitam malo oko njih ali ako ima 200kg to je previse , klx treba da ima 140 koliko pise u specifikaciji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...