miloso 0 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, Imam jako veliki problem i molbu. Naime zakovao mi je motor Honda CB450SC Nighthawk. Problem mi je da nađem delove za njega i agregat i čovek iz šapca mi je poslao agregat koji je na oko isti ali 400cc i na netu nađoh da je verovatno 400N model. Moje pitanje je pošto ne mogu da rasklopim agregat ako ga ne platim, kada skinem poklopac glave klackalice na 450 se podmazuju pumpom i uvodom ulja kroz mlaznice a na ovom motoru toga nema. Kolika je šansa da su klipovi radilica i ostali delovi isti na ova dva motora. Da li ih je neko kombinovao? Mogu li da prebacim komplet glavu klipove cilindar sa 400 na 450 i da mu ostavim podmazivanje lancom ili kako god je bilo na 400 fabrički. Nadam se da me je iko razumeo jer i sebi delujem smršeno a znam na šta mislim . Unapred hvala na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...