ZZ 424 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 10. 2011. at 19:21, OpFor je napisao: Prelep motor Samo mi uskace u oci ona mreza na rezervoaru. Jeste prakticna, al' po mom misljenju gre'ota za bajk. Ja sam na moju Yamahu stavio apehanger-e, ali one "medium" jer nisam imao 00 da uzmem one vislje - sada me dusa boli jer ovako izgleda fenomenalno. I jedno pitanje: jel' je komplikovano ispolirati vile, kako si to uradio i kako se ponasaju (prasina, kamencici sa puta, muve, bubamare i sl.)? Hvala ljudi, uskoro mu radim zadnji gangsta branik, pa će biti i slika uskoro Što se mrežice tiče stavio sam je onako, da vidim kako će stojati i odma' sam čuo pozitivne komentare, i tako je ostala. Skidao sam je povremeno al' mi je nekako izgledao prazno, što ne znači da će uvek biti tu Ja sam oduvek voleo ape, to da zamara ruke i ramena u vožnji možeš da čuješ samo od ljudi koji nisu vozili ape ili su probali jedanput pa im se učinilo teško, tako da slobodno cepaj Koristio sam "purol" pastu, (čuo sam da postoje i bolje ali sam zaboravio kako se zovu) jedna vila mi je oduzela ceo dan trljanja, ali vredelo je. Preko zime izgubi sjaj, tj. maaalo matira, ali je potrebno protrljati je 3-4 min da bi se povratio i eto je opet nova sezona. E da, prilikom poliranja prvo sam skinuo debeli matirani sloj nekom srednjom šmirglom, to je neka zaštita debljine kao dva lista papira, mislim da to ima svaka starija vila. Muhe i ostali insekti i njihovi proizvodi se skidaju pranjem, čak i lakše jer je površina glatka To je to. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 7. 2011. at 13:06, ZZ je napisao: Stiglo drugo http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=photo0247o.jpg&res=medium I jedan prolećni video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 21, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Gde je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Sad ga ima link ispod slike...nije mi jasno zašto me zebava "Taj format slike nije dozvoljen na forumu" A 320x240 je Neće ni 150x113 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, radim ovih dana zadnji gangsta blatobran pa rekoh da je osvežim sa jednim snimkom "starog" mopeda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Radi se... http://desmond.imageshack.us/Himg171/scaled.php?server=171&filename=photo0304x.jpg&res=medium A zna li neko da mi kaže koj mu je rKu pa "taj format slike...bla bla bla"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7887 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 3247 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Boja je U momentu me je ta boja, i sam izgled motora ( i zvuk sa klip-a) asociralo na samo jednu stvar ... NATPIS koji bi ja stavio na rezervoar da je moj! Prelep motor, pratim dalji razvoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Usvaja se predlog, ima mesta za pisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7887 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 3247 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' fotke da izostanu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Sutra farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na projektu, a boja je stvarno mnogo dobra. Sve je uradjeno sa ukusom i bez preterivanja, mislim da je za sve ukuse ukusan On 26. 3. 2012. at 22:45, Andrej_Hotstepper je napisao: Boja je U momentu me je ta boja, i sam izgled motora ( i zvuk sa klip-a) asociralo na samo jednu stvar ... NATPIS koji bi ja stavio na rezervoar da je moj! Kad smo vec kod toga evo taman da se uklopi jos jedna stvar http://www.hocuto.rs/poklon/bad-mother-fucker-novcanik/130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 3. 2012. at 1:08, Troublemaker je napisao: Svaka cast na projektu, a boja je stvarno mnogo dobra. Sve je uradjeno sa ukusom i bez preterivanja, mislim da je za sve ukuse ukusan On 26. 3. 2012. at 22:45, Andrej_Hotstepper je napisao: Boja je U momentu me je ta boja, i sam izgled motora ( i zvuk sa klip-a) asociralo na samo jednu stvar ... NATPIS koji bi ja stavio na rezervoar da je moj! Kad smo vec kod toga evo taman da se uklopi jos jedna stvar http://www.hocuto.rs/poklon/bad-mother-fucker-novcanik/130 Tooooooooo, brate! :care: :care: Bas sam se pitao gde bih mogao da kupim ovaj novcanik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, sve pohvale za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 31, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo I pozerska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim kad vidim da se neko ovako lepo i sa ukusom igra. Ja nesto ne volem ovaj tip motora,al ovaj bi rado video uzivo,svaka cast i bravo na umerenosti, sve je na svom mestu (naravno za ovakav tip motora) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Turene retro ručke Zalepen tepaČ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ovo pretenduje da postane, po mom misljenju, najlepsi kruzer/coper u Srbiji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Doobro si ga izmajstorisao komso,lepo vreme i dobar put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Fala Gobline, možda je to prejaka reč, ja bi' rek'o jedan od lepših VN-a Pa komšo, još malo pa da se prošetamo jedan do drugog na kafče Ostaje mi samo još ova nalepnica http://desmond.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=photo0318z.jpg&res=landing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7887 Napisano April 12, 2012 Drug član, 3247 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momce, kupujes me svakim detaljem sve vise! A Andrej, osim sto svira telekastere, je dao sjajnu ideju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Usvojen Andrejin predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7887 Napisano April 19, 2012 Drug član, 3247 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha! Super si odradio, još mi se više sviđa što je natpis tu a ne na rezervoaru, sad će moći da ga čitaju kad ih pretekneš (ili dok stojiš u gužvi u gradu...) Neverovatno kako tebi ovaj motor zapravo leži uz stajling... svima nama ostalima bi bilo pozerski, a tebe ni ne mogu zamisliti na čemu drugom.... Keep up the good work. ...ako ikad budeš navraćao u ovaj kraj, svrati na kavu i rakiju, da se upoznamo kad sam ti već krstio ljubimca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 4. 2012. at 11:47, ZZ je napisao: Usvojen Andrejin predlog :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...