Mito_Maniac 80 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,interesuje me koliko bi stvarno dobio na snazi motora(ako bi uopste dobio),ukoliko bi stavio KN filter vazduha.Neki mi kazu da dobijam 10%posto vise snage neki da ne dobijem nista,pa me interesuje misljenje nekog ko je imao iskustva sa tim?E da i jos me inetersuje da li bi na felnu mog motora(suzuki gsxr600 98god)mogla da se stavi guma 190,posto mi je trenutno 180?Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je NE, nemozes da dobijes 10% snage sa ako stavis KN filter za vazduh, a na zadnju felnu ako stavis gumu sirine 190 imaces losije vozne karakteristike motora. To bi bilo u najkracim crtama. Hvala na paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče kn filtera pročitaj moju temu ovde u garaži "ugradnja drugih dizni - dyno jet i slično" tu je već pisano o tome. ali ukratko, sam kn će da ti pojebe rad motora. moraš staviti druge dizne i aspuh, to je minimum munimuma. a pored toga ako hoćeš da ispraviš neke nus pojave ovakvog budženja moraš dati još para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...