Xiriumm 2 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu godiste motora je isto samo me interesuje da li odgovara cajger sa 750 za 600.Receno mi je da je u sustini ista masina,elktrika..Samo da je hod klipa drugaciji.. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da temperaturu nece pokazivati i obrtomer je drugaciji,600 ima kasnije crveno polje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xiriumm 2 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Receno mi je da postoji mogucnost loseg pokazivanja obrtaja.. Zato sto 750 ima vise obrtaja..za temperaturu nzm..Cajger je kupljen sad mi je samo ostalo da se nadam da ce moci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pokazuje on tacno obrtaje ali moras znati gde ti je crveno polje.Teras do 12000 i miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Provereno radi tabla,necesh imati nikakvih problema osim male razlike u obrtajima koja ce ti biti skoro neprimetna..Nece lagati sat nego samo oznaka crvenog polja,kao shto ti je napisao SIMON69. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...