Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Ninja gpz 5000s 1995

Recommended Posts

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Honda cbf600s

Pozdrav,

prodajem ili menjam ovaj motor za neki slicne kubikazu, do 600 , iz vise razloga - uzela sam ga prosle godine da

vidim kako to meni ide, ide lepo pa sada hocu uloziti malo vise i uzeti noviji motor sa kojim mogu ici na more.

Ocuvan je, agregat dobar, garaziran, odrzavan,doduse nije ni trebalo nista samo podmazivati lanac.

Odnela sam do servisa da mi kazu sta misle - motor dobar, ima snagu, lancanik i lanac bi trebalo promeniti i zadnju gumu.Rekli su mi da izvadim akumulator na zimu, napunim rezervoar i palim ga svaki mesec.Tako je i bilo,izgurala sam ga iz garaze i dok je bio sneg, postavila i ostavila ga da radi- istopio se sneg ispod njega i pao je na stranu, razbilo se levo ogledalo i malo napukao vetrobran.

Gledala sam oglase ovde, ima puno toga sto dolazi u obzir,Suzuki, Yamaha, Kawasaki, tako da me zanima svaka realna

ponuda uz moju doplatu.Ovaj sam platila 1400 ali ga racunam da vredi oko 1100 sada, jer su pale cene.

Mozda sad nba prolece opet krenu gore.Znaci, prodajem ili menjam, lokacija je Backa Topola.

Pozdrav !

hm, pokusavam ubaciti slike, uspela sam samo 1, valjda, nadam se !

post-10977-0-41723300-1301126520_thumb.jpg

post-10977-0-92570300-1301126612_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Moja sestra izgleda ne zna da moze da pise u svoj oglas. :) Motor je presao 48.741Km i registrovan je do 05.2011. U medjuvremenu je nabavila i zamenila polomljenu rucicu kvacila i retrovizor.

post-13723-0-56572400-1301466941_thumb.jpg

• U prolazu, 91 postova

Moja sestra izgleda ne zna da moze da pise u svoj oglas. :) Motor je presao 48.741Km i registrovan je do 05.2011. U medjuvremenu je nabavila i zamenila polomljenu rucicu kvacila i retrovizor.

Ha, znam ali sam zaboravila posto je motor odmah prodat,a vec je stigao i novi Suzuki gs500f :)

pozz

post-10977-0-74200700-1301928087_thumb.jpg

post-10977-0-26074300-1301928120_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Čestitam na novoj mašini, super izgleda. Moj ćale ima isti, samo drugačije boje (sivo, crno, crveno). Koje je godište tvoj motor? Koje su gume na njemu? Malo je problem nabaviti gume u paru u tim dimezijama.

I mogla bi da se slikaš na njemu ili pored njega da vidimo kako ti stoji :takoje:

• U prolazu, 91 postova

Čestitam na novoj mašini, super izgleda. Moj ćale ima isti, samo drugačije boje (sivo, crno, crveno). Koje je godište tvoj motor? Koje su gume na njemu? Malo je problem nabaviti gume u paru u tim dimezijama.

I mogla bi da se slikaš na njemu ili pored njega da vidimo kako ti stoji :takoje:

Ha, nije ni cudo da je Kawasaki odmah prodat, kad je model 5000 - to nema niko u Srbiji :)

Suzuki je 2004 god., presao je samo oko 5000km, gume su skroz nove samo naravno 2004 godiste, Bridgestone.

Neko kaze vozi tako,pa nove su, neko kaze stajale su pa ne valja, zameni ih ...Nezgodno malo, sve u miljama

oznake a za km se uopste ne vidi pa sve mislim vozim 80 na sat a vetar samo sto me ne skine !

Cim nadjem nekoga da me uslika, postavljam :) pozzz

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ćaletov je 2005., uvezen iz Engleske pre dve godine, takođe graviran u miljama :moto3:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja