cmmon 211 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prodajem ili menjam ovaj motor za neki slicne kubikazu, do 600 , iz vise razloga - uzela sam ga prosle godine da vidim kako to meni ide, ide lepo pa sada hocu uloziti malo vise i uzeti noviji motor sa kojim mogu ici na more. Ocuvan je, agregat dobar, garaziran, odrzavan,doduse nije ni trebalo nista samo podmazivati lanac. Odnela sam do servisa da mi kazu sta misle - motor dobar, ima snagu, lancanik i lanac bi trebalo promeniti i zadnju gumu.Rekli su mi da izvadim akumulator na zimu, napunim rezervoar i palim ga svaki mesec.Tako je i bilo,izgurala sam ga iz garaze i dok je bio sneg, postavila i ostavila ga da radi- istopio se sneg ispod njega i pao je na stranu, razbilo se levo ogledalo i malo napukao vetrobran. Gledala sam oglase ovde, ima puno toga sto dolazi u obzir,Suzuki, Yamaha, Kawasaki, tako da me zanima svaka realna ponuda uz moju doplatu.Ovaj sam platila 1400 ali ga racunam da vredi oko 1100 sada, jer su pale cene. Mozda sad nba prolece opet krenu gore.Znaci, prodajem ili menjam, lokacija je Backa Topola. Pozdrav ! hm, pokusavam ubaciti slike, uspela sam samo 1, valjda, nadam se ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan ok, zaboravih telefon 063 8770 824 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivdza 0 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao otprilike i da li je registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emil@hemo.net 1 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja sestra izgleda ne zna da moze da pise u svoj oglas. Motor je presao 48.741Km i registrovan je do 05.2011. U medjuvremenu je nabavila i zamenila polomljenu rucicu kvacila i retrovizor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Moja sestra izgleda ne zna da moze da pise u svoj oglas. Motor je presao 48.741Km i registrovan je do 05.2011. U medjuvremenu je nabavila i zamenila polomljenu rucicu kvacila i retrovizor. Ha, znam ali sam zaboravila posto je motor odmah prodat,a vec je stigao i novi Suzuki gs500f pozz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano April 4, 2011 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan cestitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na novoj mašini, super izgleda. Moj ćale ima isti, samo drugačije boje (sivo, crno, crveno). Koje je godište tvoj motor? Koje su gume na njemu? Malo je problem nabaviti gume u paru u tim dimezijama. I mogla bi da se slikaš na njemu ili pored njega da vidimo kako ti stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na novoj mašini, super izgleda. Moj ćale ima isti, samo drugačije boje (sivo, crno, crveno). Koje je godište tvoj motor? Koje su gume na njemu? Malo je problem nabaviti gume u paru u tim dimezijama. I mogla bi da se slikaš na njemu ili pored njega da vidimo kako ti stoji Ha, nije ni cudo da je Kawasaki odmah prodat, kad je model 5000 - to nema niko u Srbiji Suzuki je 2004 god., presao je samo oko 5000km, gume su skroz nove samo naravno 2004 godiste, Bridgestone. Neko kaze vozi tako,pa nove su, neko kaze stajale su pa ne valja, zameni ih ...Nezgodno malo, sve u miljama oznake a za km se uopste ne vidi pa sve mislim vozim 80 na sat a vetar samo sto me ne skine ! Cim nadjem nekoga da me uslika, postavljam pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ćaletov je 2005., uvezen iz Engleske pre dve godine, takođe graviran u miljama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...