Jezda 24 Napisano Jul 24, 2015 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nije setio, pa ni ja, osme godišnjice...i to je život. Večna Ti slava, Andrej. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danielbgd 1 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR K4 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nije setio, pa ni ja, osme godišnjice...i to je život. Večna Ti slava, Andrej. Da, bas tako, zivot ide dalje. R.I.P Andrej 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo svoju cipelu da pojedem pre dve nedelje kad sam sreo Andrejevu mamu sa kojom se cesto vidim, sto sam omasio datum potpuno, jebo me pas. Ajde sledece godine da se uzbunimo dva dana ranije pa da se namestimo na onom mestu kako dolikuje. Uteha mi je sto odem uvek kad sam na groblju do Andrejka pa se malo ispricamo..... :=(((((( 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nije setio, pa ni ja, osme godišnjice...i to je život. Večna Ti slava, Andrej. Setim se ja svake godine... Nisam ga nikad upoznao, taman sam tih dana kad je poginuo merkao sam prvi motor, više od 9 godina nedostaje... Za to vreme zemlja je prešla oko 8 i po milijardi kilometara, ja bednih 50.000 na motoru i 10ak bezazlenih padova... I onda nemam pojma odakle i zašto izleti ova slika... Pazite se ljudi, niko drugi neće... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Avgust 4, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Devet godina...večna slava druže.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 22, 2017 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Još malo, pa punih jebenih 10 godina. Toliko toga je prošlo i desilo se bez Andreja, a mi smo i dalje tu. Djura, Shvaba i ostala tadašnja ekipa se razbježala na sve strane svijeta, ali neki su i ostali. Mogli bi da se organizujemo ove godine i odamo počast drugaru koji više nije sa nama. Barem da odnesemo cvijeće i zastanemo malo u potrazi za minutom tišine i mira u nemiru i olujama koje nas okružuju svaki dan. Imamo dosta vremena za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Mart 22, 2017 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8686 Napisano Mart 23, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo, pa punih jebenih 10 godina. Toliko toga je prošlo i desilo se bez Andreja, a mi smo i dalje tu. Djura, Shvaba i ostala tadašnja ekipa se razbježala na sve strane svijeta, ali neki su i ostali. Mogli bi da se organizujemo ove godine i odamo počast drugaru koji više nije sa nama. Barem da odnesemo cvijeće i zastanemo malo u potrazi za minutom tišine i mira u nemiru i olujama koje nas okružuju svaki dan. Imamo dosta vremena za to... slažem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Mart 24, 2017 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je dodatno strasno je sto je krivicni postupak protiv lica koje mu je dolazilo u sustret obustavljen. O pravnom aspektu odluke tadasnjeg istraznog sudije hajde da ne diskutujemo, njegov otac masinski inzenjer upravo i zbog svoje struke i uzasnog bola nije ovo mogao da prihvati pa se nazalost prerano pridruzio svom sinu dve godina nakon smrti Andreja. Sada su tamo zajedno....Mi smo bili nerazdvojni i bilo bi lepo da se na godisnjem pomenu okupimo svi kao nekad, divan predlog. Mislim da ce njegova sestra majka i tetka biti presrecne iako to nista nece promeniti...nazalost.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Avgust 23, 2017 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da se setimo Andreja i da notiramo okolnost da se na tom mestu više nikada neće desiti takva nesreća..nema više te raskrsnice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 23, 2017 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan secam se,tada sam se tek registrovao na forum i ta vest me je bas pogodila.iako nisam.poznavao coveka.licno.ali se cesto setim kako covek glupo nastrada.strasno je to sto se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...