Jump to content

Moto Zajednica

Andrej Pavlović, naš Andrej...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 184 postova

Sad tek videh ovu temu.  Zaista tuzno.

Vjecnaja pamjat i Carstvo mu nebesko podaj Gospodi!

iskreno saucestvujuci

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Neke stvari se menjaju, neke stvari se uče, ali se posebne stvari ne zaboravljaju. Adek je bio poseban i nikada ga nećemo zaboraviti.

najzli

• Drug član, 1574 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Porodica pok. Andreja me je obavestila da ce godisnjica smrti biti 7 juna, u subotu u 11 sati ujutru na Novom groblju. Pozivam nj. drugare da se okupimo na istom mestu kao prosli put, ispred N. Groblja, parkiramo masine ili vec ko kako dodje i polako gore stignemo oko 5 do 11.

Za one koji ne znaju, lokacija je malo iznad crkvice na Novom Groblju.

Porodica se zahvaljuje svim drugarima pokojnog Andreja, naročito onima koji su bili i ostali zaduženi njegovim prisustvom na forumu (a kako je bio jedan od prvih registrovanih članova i utemeljivač foruma), njegovim beskrajnim iscrpnim savetima o bezbednosti, nošenju opreme, njegovim člancima o motorima i ispitima koje je sam radio,  njegovim drugarstvom...a naročito se zahvaljuje drugarima koji su uspeli da dodju da sa njim budu na unapred najavljenu godišnjicu nj. smrti a uspeli su da se probiju kroz nevreme, munje i gromove na putevima Beograda i kroz podivljale demonstrante pored skupštine.

Za one brojne hiljade članova koji su se uspavali, ništa nisu propustili da se ne brinu, pop ko pop, ucveljena porodica ko porodica, groblje ko groblje...čak smo i jeli ;D

Zahvaljujem se Djuri, Šmajseru, Spavetu, Bludnom sinu i Šwabi. Tako se vodi računa o pokojnim drugarima. Neka mu je večna slava.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Vecna mu slava!

Nikada ga necu zaboraviti... :'( :'( :'(

Jezdo good point, cuo sam se kasno sa Andrejevom porodicom, Andrejevi prijateljima pomen:  je u Subotu 13 juna u 11 casova ujutru na Novom Groblju.

izvinjavam se na kasnom obavestenju, najblizi su licno obavesteni a ko nije, eto informacije.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

Iskreno saucesce porodici i prijateljima, po napisanom vidim da je covek bio ljudina, ali nazalost takvi prvi odlaze......

... ali ljudi molim vas ako je neki pomen i godisnjica stavite to u nasov teme kad vas molim, jos uvek sam unezveren. Nisam na prvu loptu skontao ko je covek, da li mu je to nick ili ne, a po opisima motora mi je nekoliko ljudi palo na pamet u panici, a i slike su mi bile poznate, ne znam verovatno neki stariji putopisi ili tako nesto, ili mi se jednostavno ucinilo u strahu. Molim vas za pomen napisite da je pomen i secanje na... ovako bas ume da presece, jer vecnu vas ni ne znam, a kamoli uzivo, i ovu prokletu temu kad vidim osvezenu vec mi nije dobro a kamoli ovakav naslov.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova
  • Motocikl: 4x4

Moja ujna je radila sa njegovim ocem ( sada pokojnim ) . Pre neki dan sam bio kod nje, kaže mi da se posle dugog suđenja presudilo da je Andrej kriv, njegov otac sa takvom odlukom suda nije mogao da se pomiri i doživeo je moždani udar i umro je.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ne mogu da verujem da mu je i cale umro, a relativno skoro smo se culi... Steta :-\

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Kao i mnogi drugi, forum sam u pocetku, duze vremena pratio "inkognito". Kad je u meni prelomilo da moram posle vise od 20 godina ponovo kupiti motor dileme nije bilo. Andrejev FreeWind, koji se tih dana pojavio u ponudi, mi je bio logican izbor. Naravno, ne zbog motora nego zbog prodavca.

Andrej je bio prvi covek sa foruma kojeg sam licno upoznao. Njegov FreeWind, prvi motor na koji sam seo posle vise od 20 godina....secam se ko danas. Poslah pp, odmah dobih odgovor. Pozvah ga na telefon i nadjosmo se za sat na autokomandi. To nase druzenje trajalo je skoro celih pola sata.

Ne secam se vise zasto nisam kupio tog FreeWind-a.

Znam samo da je Andrej kupio mene...za sva vremena. 

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 978 postova

Moja ujna je radila sa njegovim ocem ( sada pokojnim ) . Pre neki dan sam bio kod nje, kaže mi da se posle dugog suđenja presudilo da je Andrej kriv, njegov otac sa takvom odlukom suda nije mogao da se pomiri i doživeo je moždani udar i umro je.

e i ja moram da dodjem na forum nakon toliko vremena i onda ovo da procitam...

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

nedostaje brat i dalje.................. jos u ovom vremenu gdje na prste jedne ruke brojite dobre momke kao sto je on bio...........

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja