Jump to content

Moto Zajednica

R1100R-RT-RS-GS: Filter goriva

Recommended Posts

• Drug član, 1234 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Posto sam uradio redovan prolecni servis ,mislim da bi trebao zameniti filter goriva jer nije menjan 60000km. Dali neko zna gde ga kod nas ima { osim u Radulovicu } i otprilike cena. U napred se zahvaljujem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic
  On 22. 3. 2011. at 19:23, Dane Deda je napisao:

Posto sam uradio redovan prolecni servis ,mislim da bi trebao zameniti filter goriva jer nije menjan 60000km. Dali neko zna gde ga kod nas ima { osim u Radulovicu } i otprilike cena. U napred se zahvaljujem.

druže, filter goriva se menja na 40.000 kilometara....isto kao i remen alternatora. I puno sreče sa rasklapanjem rezervoara.....

• U prolazu, 39 postova
  On 22. 3. 2011. at 19:23, Dane Deda je napisao:

Evo ti broj lika koji ima filter goriva na lageru. Boza Raus iz Kraljeva 064 1460848. Za cenu ga nisam pitao, zaboravio sam ::) kazi da si broj uzeo od Petra iz Kosovse Mitrovice tj.mene :D....pozdrav i nadam se da sam ti pomogao.....

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

ja menjao skoro na RS -u i u njemu sam nasao MAHLE (valjda se tako pise) malo sam obisao radnje i u svakoj radnji sam ga nasao !

to je neki standardni filter za pumpe visokog pritiska ... ja ga uzeo a drugi lik platio tako da ne znam cenu ali nije bio skup ...

skini filter i kreni u prvu radnju auto delova pa vidi ...

POZDRAV :zdravo::zdravo::zdravo::zdravo::zdravo:

• Drug član, 1234 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Filter mi je kupio drugar u Svabiji u vunderlihtu ,kosta oko 20 eura i isti je kao i ovaj sto je bio u rezervaru. Posto nisam imao nikakvih problema ni sa starim nisam primetio da ima razlike u voznji. Hteo sam stari da rasecem na pola pa da vidim dali je jako zaprljan ,ali sudeci da je rezervoar bio besprekorno cist { na moje veliko iznenadenje } nisam jos to uradio. Najgore kod zamene filtera je da se mora pazljivo manipulisati rezervoarom, da se nebi ogrebao. Nije plasticni kao kod GS-a i RT-a. Ja sam ispod oringa stavio malo diht silikona, za svaki slucaj . Propustio sam da smeknem malo bolje pumpu, da bi je uporedio sa onima sto si ti stavio na forum.

• Ne silazi, 6659 postova
  • Motocikl: đački pešački
  On 3. 5. 2011. at 12:34, Dane Deda je napisao:

Filter mi je kupio drugar u Svabiji u vunderlihtu ,kosta oko 20 eura i isti je kao i ovaj sto je bio u rezervaru. Posto nisam imao nikakvih problema ni sa starim nisam primetio da ima razlike u voznji. Hteo sam stari da rasecem na pola pa da vidim dali je jako zaprljan ,ali sudeci da je rezervoar bio besprekorno cist { na moje veliko iznenadenje } nisam jos to uradio. Najgore kod zamene filtera je da se mora pazljivo manipulisati rezervoarom, da se nebi ogrebao. Nije plasticni kao kod GS-a i RT-a. Ja sam ispod oringa stavio malo diht silikona, za svaki slucaj . Propustio sam da smeknem malo bolje pumpu, da bi je uporedio sa onima sto si ti stavio na forum.

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86838-filter-goriva-izmestanje-van-rezervoara-kod-ajnspric-agregata/

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja