mg011 5 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko, realno, treba vremena da vam ukradu scooter? U Beogradu, po danu (nocu je u garazi :-)) sa fabrickim, veoma glasnim, alarmom. Tezak je 165kg, BTW. Mislim, koliko treba da se plasim? Nabavio sam taj neki disk-lock od nekog "ljutog" materijala ali bez alarma. I jos nisam poceo da ga koristim :-) Ne, stvarno, koliko treba da se plasim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko, realno, treba vremena da vam ukradu scooter? U Beogradu, po danu (nocu je u garazi :-)) sa fabrickim, veoma glasnim, alarmom. Tezak je 165kg, BTW. Mislim, koliko treba da se plasim? Nabavio sam taj neki disk-lock od nekog "ljutog" materijala ali bez alarma. I jos nisam poceo da ga koristim :-) Ne, stvarno, koliko treba da se plasim? Be afraid, be Verry afraid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima li negde da se kupi Xena u NS a ako nema da li Gevara vrši dostavu do NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ima li negde da se kupi Xena u NS a ako nema da li Gevara vrši dostavu do NS Sta ti fali da se malo provozas do BG ;D Em napravis lepu voznjicu plus uzmes Xenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan garant cu skuterom koji moze za sad samo 40 km/h da dodjem do BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 12, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan garant cu skuterom koji moze za sad samo 40 km/h da dodjem do BG ako volish da se vozish taman ce vozhnja duzhe da ti traje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan volim da se vozim ali jos nisam dovoljno iskusan vozac za tako nesto , svega 4 dana imam motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti njihov tel pa pitaj sutra: 011/31-30-587 Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Avgust 13, 2007 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Disk lock je extra stvar ako nista drugo bar juri ove kokosare sto ti pipkaju motor ispred kafica! Ja sam kupio model xn 15 i zadovoljan sam, samo mi se ponekad desi da ne ukljuci alarm kad ga zaboravim skinuti ali sam provalio zbog cega tako da ga sad postavljam pravilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 13, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas narucio XR1 , tj. onaj za 4200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 14, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa stvarcica. Jedino da na dodju braca pa utovare motor :-\ , Moras jedino voditi racuna da ga redovno skidas pre nego sto startujes motor. Ako krenes sa njim moze da napravi stetu vecu nego sto mislis. Em si pao, em si sjebao celjust kocnice, i ko zna sta jos.... evo vec danas sam dobio svoju Xenu i nije mi jasno kako bi to krenuo sa njom , pa oglasi se cim malo pomeris tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18602 Napisano Avgust 16, 2007 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, i ja koristim Xenu (zutu) i veoma je prakticna. Vise od 10 puta sam zaboravio da sam postavio disclock, i cim obalim motor sa nogara, ona vec pisti. Takodje, 2-3 puta me je upozorila ispred kafica da se neki klinci pentraju na motor. Vrlo prakticna stvar. Imam i lanac, ali od kada sam kupio Xenu (2 meseca) nisam ga stavio 2 puta (motor je nocu u garazi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a da li vam se desava da pocne sama od sebe da pisti? :-\ i da li je normalno da kad vam se oglasi alarm da kad samo malo dodirnes Xenu alarm se ugasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18602 Napisano Avgust 19, 2007 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da li vam se desava da pocne sama od sebe da pisti? :-\ i da li je normalno da kad vam se oglasi alarm da kad samo malo dodirnes Xenu alarm se ugasi Meni se ukljucila dva-tri puta sama. Uglavnom na velikoj vrucini. Kada stavis na donju stranu diska, manje je osetljiva i lazne uzbune u tom slucaju nisam imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan a da li vam se desava da pocne sama od sebe da pisti? i da li je normalno da kad vam se oglasi alarm da kad samo malo dodirnes Xenu alarm se ugasi Meni se desilo da se pali sama kad se nakvasila na kisi... udje joj voda kroz naj suplji kruzic za sirenu pa poblentavi malko Izvadio sam elektroniku i drzo je u sobi, a lock sam vratio na motorche. Tek posle 2 dana je prestala da se pali sama od sebe... bem li ga sto joj je tol'ko trebalo ???... al sad je OK ono kuciste u kom je elektronika ima jedino otvor za sirenu... to je jedina rupa kroz koju voda udje... prelepio sam preko toga izolir traku, pa ce da vidimo kako ce se pokaze na sledecoj kisi ;D... dere se malko slabije... al skoro neprimetno A nema logike da ti se sama gasi... Kolko sam provalio, xena radi tako sto opali IC diodu, signal se odbije od onog malog poliranog kruzica u prorezu disclocka i taj signal primi prijemna IC dioda.... to je u slicaju da nije na tocku, i onda ostane neaktivna... Ako se nesto nadje na 'putu' toj IC svetlosti (kocioni disk, jelte) xena onda se onda aktivira i ceka lopova... Izvin'te sto davim ovoliko, al poenta je sledeca... neki motori imaju one 'fazonirane' kocione dizkove sa rasnim duguljastim prorezima i sta sve ne.... pogledaj da ti disclock slucajno ne stoji tako da ne pravi prepreku IC-u Sorry za off... Da ne bude bas totalni off (da se malo iskupim) Teram onu manju xenu koja nije zuta (nemam blage koja je oznaka)... uz'o u Guevari.... dobije se i torbica za nosenje, koju sam pritego uz ram ispod sedista... extra stvarcica... ...moje 2 pare.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a desava mi se i da kad pomeram motor nece da pisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan hmm... mozda se nije ni aktivirala... ako posle 5 sekundi po stavljanju ne zapisti... skini je i malo protresi, pa turi opet na tocak.... desilo mi se par puta da se ne aktivira... ponekad 'oce malko da zablentavi, al kolko vredi, sve joj je oprosteno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma zapisti 5 sec. po stavljanju ali posle kad ga pomerim nece , ima da reklamiram , ali nezgodno je sto sam iz NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 29, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam xenu nekih 2 meseca i toliko su mi trajale baterije.sinoc je budila (vise nervirala) komsiluk celu noc jer kad su baterije pri karaju ona pocne da radi kratko biip na svake 2 sekunde NON STOP! mislim da su se baterije previse brzo potrosile (aktivirana je bila od prilike jednom dnevno na njenih 10ak sekundi) ali nije ni cudo kad unutra idu 6kom onih malih baterijica kao za sat a one trebaju da proizvedu 110db! koristio sam je svakodnevno i nisam primetio da odlepi sama od sebe osim: redovno mi se upala sama (svaki treci cetvrti put) odmah po postavljanju.stavim zakljucam krenem od motora cujem arming beep i par sekundi posle toga pocne da se dere ko luda. u pocetku sam se vracao da je odkljucam i pogledam zasto se dere kad motor niko nije dirao a pod se ne trese tj ne prolazi sleper pored mene :-\ sad se vec ne obazirem - to samo ona hoce da privuce paznju i da kaze svima kako mi cuva motor (i jede baterije) sad moram da odem do gevare ili do pijace ako mogu bilo koje da spremim komplet za zamenu za sledeca 2 meseca inace sto se tice osetljivosti bas je kako treba vise puta sam seo na motor ali cim podignem copavu ona pocne da se dere-taman kad treba pre nego sto krenem u voznju - a svi znamo kako bi se ta "voznja" zavrsila :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 3, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan a desava mi se i da kad pomeram motor nece da pisti Ja u petak kupih XENA XN15. Deluje mi mnogo ozbiljnije od žute, jer joj je "bolcn" mnogo deblji. Mana je (uslovno), što ne može da se zaključa na brzaka bez ključa. Takođe neće da zapišti kada "cucam" motor, već samo kada čačkam DL. Obzirom da sam blizu (CHE) Gevare, svratiću danas da proverim. Moguće je da ima neke veze, jer zaključavam zadnji točak (disk). BTW, kupio sam i sajlu 1,5 m dužine, i na nju ide DL. Deluje odlično, vrlo robusno, ali ne i preteško. Uz sajlu se dobija i torbica za istu. cena je : DL 5300, Sajla 3200. Ima i izuzetno kvalitetnih lanaca za 6700. Deluju jako robusno, ali preteško. uza lanac (da bi se kačio DL), potrebno je da se kupi CLAW, po ceni od 2400, i naravno bilo koji tip DL. Sve nabrojano nije ni malo jeftino, ali je mnogo jeftinije od ukradenog (daleko bilo) motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Septembar 3, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan MA nek vidim da neko upali moj bajk na kurblu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...