kamikaza 61 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko zainteresovan za voznju do Paralie krajem meseca? Ja imam vizu a i motor ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vizu ali mislim da bih je dobio. Znaci odvezemo se do Paralie i sta onda? Imas neki smestaj tamo? Koliko se ostaje? Daj malo detalje, uoblici ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Smestili bi se u nekom apartmanu,kupamo se, budemo par dana, bice i tamo nekih drugara pa mozda ubodemo i dzabe smestaj, mada je cena oko 30eu po apartmanu za dvoje ja tamo idem cesto posto radim sa Grcima neki uvoz. Spontane ture su naj jace, krenemo pa dokle stignemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pare su ogranicavajuci faktor za mene bar. Ali imam volju za takav put. Ako mozes napravi neki predracun SVIH troskova pa postavi ovde ili mi pusti na PP. Hvala! P.S. Motor mi trosi u proseku 7.5 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan 23 - 24 krajem ovog meseca imate i moto skup u Katerini " Choper RIders " , bio dva puta do sada i vredi ga posetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Paralia 700 km i nazad 700= 1400km 100litara goriva znaci oko 90eu. i isto toliko za mene, mada necemo da divljamo putem. Putarine nase ne placamo zbog losih puteva Putarina kroz MKD ako placamo 5eu Ulaz u GR 3eu osiguranje neko Da spavamo tri noci otprilike za nas dvoje 100eu Za hranu pice i ostalo 100eu STO ZNACI 180+20+100+100=400eu gruba racunica. Najveci problem je u celoj prici VIZA sto moras da zakazes telefonom pa da predas pa da cekas da dobijes vizu NARAVNO AKO DOBIJES to traje sigurno 6-7 dana i kosta otprilike 60tak eura sa osiguranjem. Nebi bilo lose da stignemo za taj skup u Katerini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Putarina kroz MKD ako placamo 5eu Takodje se ne placa "zbog loshih puteva" xexe.. Ulaz u GR 3eu osiguranje neko To ne postoji,ili je neshto novo jer Pablo i ja kada smo putovali u aprilu,ne platismo nishta! Aj,sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Putarina kroz MKD ako placamo 5eu Takodje se ne placa "zbog loshih puteva" xexe.. Samo da nema policiju i slobodno vozi Ulaz u GR 3eu osiguranje neko To ne postoji,ili je neshto novo jer Pablo i ja kada smo putovali u aprilu,ne platismo nishta! Aj,sa srecom! To vazi samo za nas Makednoce, ali zato imas jedna putarina, 2eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da krenem do Volosa pocetkom jula 4, 5 ili 6 odokativno. Sam ili sa drustvom ja odoh. Moja devojka i jedan par dolazi kolima zamnom sa kasnjenjem od jedan dan. Viza za Grcku kosta 35E. Trazio sam na 30 dana, videcemo sta ce biti. Moja planirana ruta bi bila: NS-Nis(spavanje)-granicni prelaz Evzoni-Polykastro-Edessa-Florina(zadrzavanje 2 dana kod drugarice, pristize devojka i drugari)-Ptolemaida-Kozani-Elassona-Tirnavos-Larisa-Volos (zadrzavanje u Volosu i okolini je 15-20 dana, zavisi od rastegljivosti novcanika). Moja makina trosi 3.9L/100km. 250ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 15, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Paralia 700 km i nazad 700= 1400km 100litara goriva znaci oko 90eu. i isto toliko za mene, mada necemo da divljamo putem. Putarine nase ne placamo zbog losih puteva Putarina kroz MKD ako placamo 5eu Ulaz u GR 3eu osiguranje neko Da spavamo tri noci otprilike za nas dvoje 100eu Za hranu pice i ostalo 100eu STO ZNACI 180+20+100+100=400eu gruba racunica. Najveci problem je u celoj prici VIZA sto moras da zakazes telefonom pa da predas pa da cekas da dobijes vizu NARAVNO AKO DOBIJES to traje sigurno 6-7 dana i kosta otprilike 60tak eura sa osiguranjem. Nebi bilo lose da stignemo za taj skup u Katerini. Kapiram da je kasno i da cu vizu tesko da dobijem za ovako kratko vreme s obzirom da su guzve pocele. Zeleo sam da idem ali ... drugi put moram bolje da se organizujem. Zao mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 15, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bice dana prijatelju samo da smo zivi i zdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Uh danas sam se registrova a vec bi na put Imam visu i motor ajde imam jos jednog drugara pa da nagovorim i njega i da vam se pridruzimo A putarine samo pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi ja juce stigoh iz Paralie, puno je nasih ljudi tamo, preselili se u Grcku svi Srbi. I da, isao sam kolima posto nisam imao drustvo pa rekoh da ne idem sam motorom. Planiram u Avgustu da idem ponovo na dva tri dana pa ako je neko raspolozen tu sam. 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...