Smajser 18 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju... DAINESE tekstil jakna broj 48 (50e) DAINESE zenske letnje pantalone broj 52 (60e) IXS tekstil jakna broj 2XL (100e) SUOMY letnja jakna broj 48 (40e) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li pantelone i jakna DAINESE imaju protektore i koje je visine osoba koja je nosila napred navedeno. Isprazni sanduce nemozes vise da primas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Istu ovakvu SUOMY letnju jaknu imam u crnoj boji , cena za koju je nudis je vrhunska posto sam je ja platio u centru S oko 150 eur-a ako se dobro secam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Suomy,daj mi broj tel ili mi posalji sms na 0621788299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Da li pantelone i jakna DAINESE imaju protektore i koje je visine osoba koja je nosila napred navedeno. Isprazni sanduce nemozes vise da primas pp. I pantalone i jakna imaju protektore. Nosila ih je moja lepsa polovina koja je visoka 178 cm. Izvinjavam se svima koji su pokusali da mi posalju poruku na PP...tek sad sam primetio da mi je INBOX prepun. ISPRAZNJENO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Suomy,daj mi broj tel ili mi posalji sms na 0621788299 Zaboravio sam da upozorim...jakna je nosena 3 sezone i zbog toga je cena ovakva. Nigde nema ostecenja i sl. (valjda zato sto sam ''cuvarna Devica'' + od gomile opreme koju sam kupio do sada Suomi je prestavljao najvece iznenadjenje sto se tice kvaliteta i funkcionalnosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Dainese jakna i pantalone da li imaju postavu i gde moze da se probaju? Daj neki kontakt ili mi pust poruku moj broj je 065/988-6666 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Prodate su Dainese i Soumi jakne. Ostala je IXS jakna i Dainese zenske pantalone. Navali narode...cerka da gleda, majka da jede - na cerku da ne daje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan khm...ja sam visoka 178cm a skoro svaki dan sam na Vracaru,pa ja vidim da smo ova jakna i ja sudjene jedna drugoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan E jbg...tek sad sam procitala da je prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...