Kawasaki Peca 25 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: KAWASAKI Z1000SX 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Evo možda zanimljivog pitanja za ljude koji kupuju novi Kawasaki ,kao što sam ja. imamo 3 dilera 1.Novi sad Cule 2.Beograd Stanković 3.Čačak Marinković Ja bih volio da mi neko da savet od ljudi koji su kupovali Kawasaki kod koga da idem ! Unapred HVALA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po forumu, mislim da je u delu "Iskustva sa prodavnicama" ima par tema sa Kawasaki dilerima. Uglavnom losa iskustva, inace motor koji kupujes izgleda extra na slikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nele van hellsing 28 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ih nema mnogo Bravo na izboru, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawasaki Peca 25 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: KAWASAKI Z1000SX 2011 Prijavi odgovor kao problematičan kupljen u Čačku kod Marinkovića sve pohvale za Marinkovića! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...