nik_sa015 1880 Napisano Mart 17, 2011 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skinuo onu plastiku oko lancanika prednjeg na transalpu 650 i vidim da lancanik seta unutra/spolja za nekih cini mi se 4mm i ima lufta kad ga probam vertikalno mrdati ! Jel to normalno ili nije ? Deluje mi kao da se ona platna koja drzi lancanik pojela malo unutra i da je lancanik dobio lufta ! Sta ciniti ? evo slika pa vidite... Ima li negde da se kupi nova platna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm??? To je jako lose resenje i tako je kod mnogih Hondi, ja sam imao isti problem i jako mi je setao lancanik, inace isti sistem potpuno. Mozgao sam danima kako to da resim, i resio sam tako sto sam napravio podlosku od nekog jako elasticnog celika, i stavio sam je preko osovine tako da ona vuce zupcanik prema tebi a drzi se na ta 2 srafa......... Sad ne znam dal razumes???? ne znam kako da objasnim??? Uglavnom nije mi vise setao a sama osovina mi je bila potrosena i nov osigurac nista ne bi poboljsao!!?? Jedino sto sam morao da isecem tu plastiku jer bi tam moj budz o nju cesao..... Inece nije mi spadao lanac zbog tog lufta do tada..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju sto pre to resi, da ti se ne desi isto sto i meni pa da moras drugi menjac da kupujes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1880 Napisano Mart 17, 2011 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan resio sa dva zeger osiguraca ali lanac mi je los skroz i moram menjati lanac i lancanike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tako, i nemoj se zezati sa lancem i lancanicima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1880 Napisano Mart 17, 2011 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan transalp je presao 29000 i to je prvi lanac,zupcanike nije jos naostrio ali mi se cuje da malo klepece...ili mozda ne klepece on ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je to za lanac, vreme je da ga promenis, naravno sa lancanicima......drzi ga uvek zategnutog kako treba, nikako labavo a ni da je previse zategnut i blagovremeno naruci nove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan doteraj to do mene da pogledam vojvode stepe 42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chundra 3 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd, Visnjica Motocikl: Yamaha XT 600 47N Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj i kod mene na XT600. Mislio sam da tako treba Pratim temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze neko malo bolje da objasni kako da se resim tog lufta na prednjem lancaniku? Na africi rd 03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...