Vezionica Sorbello 0 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: PANČEVO Motocikl: Honda CBR 600 F1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav Famin....Famin jede oring u lancu,uzmes naftu i cetkicu za zube i lepo istljas posle isperes,zavrtis tocak par puta,sacekas jedno 5 min,naprskas lanac (ja koristim IPONOV) i ostavis 30 min da stoji (samo unutrasnja strana lanca se prska). Posle bude k'o bombonica :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vezionica Sorbello 0 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: PANČEVO Motocikl: Honda CBR 600 F1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad' oribas lanac,naravno isperes ga vodom :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 20, 2012 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Namucio sam se da nadjem, ali nigde nisam bas razumeo... Dali se prskaju samo valjci ili i sa strane? jer ja prskam i sa strane i unutra. malo vise vremena treba da se podmaze lanac, ali mislim da je tako najbolje ? ili gresim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 26, 2012 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pa lanac sa tim gumenim prstenom na karikama (mislim da sada to uglavnom svi i imaju) nemas potrebe da prskas sa strane (ako pod ovim mislis na onaj mali razmak izmedju zida karike i valjka) jer se unutra ispod gumice vec nalazi mas' znaci prskas, tj. podmazujes samo valjak, tj povrsinu koja dolazi u kontakt sa lancanikom ali zato kad peres, onda naravno lepo svuda mada, savetovao bih ti da procesljas forum za informacijama o samogradnji automatskog podmazivaca. Ako sam ja kao dokazani antitalenat uspeo na osnovu detaljnih postova kolega da napravim funkcionalan podmazivac, onda svako moze. lepo roknes sae90 ulje u bocicu, i vozi misko. em je jeftino, em jako duuugo traje. doduse meni traje jer sam ugradio flasicu nestea 0.5L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...