stefan_h8me 0 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako momci ... Desilo mi se to sto mi je klip udario u glavu i sve sjebao masinu pa me zanima da li mi neko moze pomoci ako zna nekog ko ima celi agregat i sam ako ima pa da mi se javi na 064-50-26-606 ... Uostalom moj kawasaki je model '91 god ali cuo sam da moze i od mladjih modela da se stavi tako da ako neko zna vise nek pomogne ... hvala unapred svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 15, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel si nabavio agregat??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos uvek .. Imas mozda ti ? ako imas koja je cena ? ili ostavi neki kontakt broj pa da se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja sve osim radilice kao novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze neki kontakt telefon pa da se cujemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...