z7 4 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan kupljen u Louisu,ralog prodaje imam dva jedan je suvishan,prihvatam vashe predloge za cenu naravno realne..........velicina XL ima mrezicu unutar komb.najskuplji je u katalogu mozete proveriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koca84 0 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan koliko para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan to mi je najveci problem da napishem........................40e, znam da je puno ali stvatrno je kvalitetan ja ga platio 60e,extra extra extra ,stojim iza toga da je potpuno ne korishcen i da mi je samo stajao u tank torbi za nedaj boze neki pljusak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan svida mi se , al neznam dal odgovara velicina neces mozda za bg pa da se proba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan necu skoro sigurno a koliko si visok i koja tezina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan uz kombenezon poklon Louis -katalog..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan visina 180 tez. 80 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan iste smo visine ja imam 85kg. a ovaj uvex je L-velicine bio bi ti extra ,isto je vrh kvalitet placen i pretplacen...nov naravno, mrezica unutar........Moje mishljenje bili bi ti dobri i jedan i drugi vrlo mala razlika izmedju te dve velicine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puzic015 20 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: bogatic Motocikl: honda cbr Prijavi odgovor kao problematičan ako je jos aktuelan kombinezon dao bih 30eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...