Jump to content

Moto Zajednica

/michelin pilol /

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: cagiva elefant 750ac

guma moze da se vozi jos neko vreme ... idealna je za zamenu bolje gume sa motora koji je spremljen za prodaju ;) cena je 5e .guma se moze videti na proslim temama koje sam dodao trenutno nemam slike poz...

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 263 postova
  • Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam.

Nemam reci! :zbunjen:<_<:lud:

Mislim da si pogresio. Ovde se trudimo da ne uvaljujemo jedni drugima. Tvoj oglas je za neki "anonimni" oglasnik!

• Podržavam 1

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

shto mrachite choveka , kome treba kupice , a nekom mozda treba ko nema nikakvu ili da je zapali npr ... imam ja jednu koja vredi 2e moze josh koji krug da izdrzi tek su zice pochele da se vide ;)

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

AH,kako sjajno formulisan oglas,kratko i jasno,sazeto i prosto,sa subliminarnom porukom vesto ubacenom u sam tekst,genijalno.Poseban akcent na reci ,,neko vreme,, i ,,spremljen,, koje upravo na slikovit nacin docaravaju samu poentu ovog umetnickog pristupa prodaji,sa posebnim osvrtom na aktuelnu situaciju u zemlji,a i sire.

• Podržavam 7

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Keeway Speed

Sta ste napali coveka, nije to nesto u agregatu sto se ne vidi, pa da moze da bude uvaljeno. Pogledaj motor, pogledaj gume, cena ti je ta. Losije gume, niza cena, prosto. Mozda i kupac nema da se isprsi za motor u fulu, izdvoji koliko ima pa ga posle sredjuje.

• Podržavam 5

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: cagiva elefant 750ac

ljudi guma je za moj pojam losa a da se ne lazemo svako od vas ce da skine novu gumu ako ima neki lom od motora i hoce da ga proda ... molim vas da se ne pravite svajcarci....

• Podržavam 4

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja