Ludiserviser 1 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Dali mozete da mi objasnite dali imaju kakve RAZLIKE KARBURATORI OD ZXR750 89,91GOD SA DVA USISA NA REZERVOAR OD ZXR750 OD 92,95G SA JEDNIM USISOM SA STRANE.. u cemu je caka i dali moze da se spakuje od te dvije vrste karburatora jedan???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Nemere. Sve je drugacije. Membrane,precnik usisa,razmak,ugao,itd. Nekazem da je nemoguce ali bilo bi previse karabudzenja uzalud jer nikad nebi radio kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 89g- razmak karburatora u sredini veci posto prolaze sajle tuda precnik 36mm 90g- sve kao gore napisano ali precnik 38mm 91-92g razmak karburatora jednak sajle su sa strane precnik 38mm 93-95g Isto kao 91-92g ali drugacije glavne dizne i igle medjutim problem su glavne vazdusne dizne posto su upresovane i ne mogu se menjati. imas ukupno 4 vrste karburatora slicni su ali ne i isti. prva 2 ti ne dolaze u obzir posto vozis L-model a ako stavis od J-modela nece dobro raditi motor posto su mu velike vazdusne dizne a ti imas ram-air gde idu mane .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Samo me interesuju membrane i iglice nista drugo za sad a kako mi rece model je 93g kao moj pa mislim da ce valjati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo me interesuju membrane i iglice nista drugo za sad a kako mi rece model je 93g kao moj pa mislim da ce valjati? igle nisu iste (Siberi i membrane su iste na J i L modelu) sa ... ako stavis od bilo kog drugog modela sem L-a NECE ti raditi motor kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...