Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Menjam Canon 450D bez ikakvih tragova korishcenja, u savrshenom stanju za neki deo moto opreme, netbook, lap-top. Mozhe bilo kakva kombinacija na obostrano zadovoljstvo. Samo telo je u pitanju, oko 4000 klikova samo, ima battery grip, 2 baterije, sve kablove, torbicu. Moj 450D je drug polomio proshle godine (pao mu je sa auta i raspao se) pa mi je par dana kasnije kupio nov. Prethodni je trebao Oroku chini mi se da kupi ali zbog cele situacije nazhalost nije otishao u prave ruke, ovim putem mu se izvinjavam javno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 25, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe i za kesh 320e sa battery gripom i 2 baterije itd. U nedelju dolazim na sajam pa bih mogao da ponesem ako je neko zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 2, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 300e zadnja cena. Za ove pare ne mozhe bolje telo da se kupi bez ikakvih tragova korishcenja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 13, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe i zamena za noviju Nokiu koja ima GPS ili Netbook. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...