pile 1028 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan cistio garazu pa nasao auspuha nekada bio na apn6 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Mart 10, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Ako je fabricki od APN-a i ako se moze uzeti u Pazovi, ja se prijavljujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1028 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan moze sledece nedelje sam u Pazovi pa ga mozes preuzeti fabricki je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Posalji mi br telefona na PP pa cu se javiti. Hvala i pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...