kobra 152 Napisano Jul 8, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I jedna od ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sa leve strane Slayer, sa desne moja malenkos'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCREAMERS 0 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Senta Prijavi odgovor kao problematičan Screamers-i Eva Mia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 18, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @lord_oblivion: Dobro, je li ovo predstavljanje clanova ili prestravljivanje clanova? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan ??? Stara šala, sorry ako je ispalo neukusno, stvarno bez trunke zle namere. Mislio sam da to nisi ni primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 18, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan cool, nema ljutis dugujes mi pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan cool, nema ljutis dugujes mi pivo ;D Bat of kors. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mega-_-playboy 0 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja makina :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moja makina :) Znaci ti si ovaj motor !? Da znamo kad te vidimo na ulici da ti se javimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja makina :) Znaci ti si ovaj motor !? Da znamo kad te vidimo na ulici da ti se javimo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 2, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Kad nisam na skuteru,onda sam ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Horkai Gabor 4 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene negde izgubljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 3, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan malo na parkingu sa malim igyem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene. Dok smo se spremali za skup u Beloj Crkvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markedjani 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih svezijih slika Divčibare ? Kraljev sto ? Prelepo mesto ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markedjani 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene negde izgubljeno... ... i mi se druže znamo, samo na žalost ne sa asfalta ... (exWurth...) Pozdrav i da opletemo koji km uskoro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Goran Milovanovic - gorki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @Markedjani Divcibare,vidikovac... Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh!...Stvarno ti!... Pozdrav s ComTrade-ove recepcije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan godisnji 09 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...