Wolflord 15 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam koji je Fotos bio u pitanju, procitao sam ime ali sam zaboravio... :-\ To nas je slikao drugar sa njegovim fotosom, znam samo da je rekao da taj aparat kosta oko 600 eura ;D ;D I stvarno je profy! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ličiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slike su .....potresne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa kosom i sa manje kose U akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 28, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ali motora................nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ličiš. Znam, fino se potrefilo :D Slike su .....potresne ;D Imam i gorih... :D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan MK Gvozdene... Ti mora da si ova plava? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Moj zelenko i ja Pozdrav ti druze, i najljepse zelje i puno km sa Kavasakijem. Vidim da si odustao od Yamahe XJ 600. Nisam bio dugo na forumu, pa sam mozda propustio informaciju. Nadam se sa ce ti se ocekivanja ispuniti. Usput, ovo je moj TDM i prezadovoljan sam, ako te interesuje ovaj podatak. Veliki pozdrav i u mnogim kilometrima da se nauzivas. To ti je skoro naredba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobp 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Moja realnost i moji snovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Foreste, mani se zutog motora, ja sam ga prvi video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma video sam ga ja odavno,samo nisam komentarisao iz pristojnosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Forest Od pristojnosti nema salameta.... Nije zbog motora, nega divna joj marama... @BobanS Zemo, divan, ali divan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan @Forest Od pristojnosti nema salameta.... Nije zbog motora, nega divna joj marama... @BobanS Zemo, divan, ali divan motor! Ako sam dobro shvatio, dijelimo mosljenje u pogledu na ovaj Tdm. Fotografije su sa mob. tel. i tek je juce osvjezen, sto znaci nanovo ofarban, i meni izgleda super. Kad uspijem da ga slikam sa boljim aparatom okacicu fotke, ali ima jednu ogromnu manu - na prodaju je. I to ce biti u predvidjenoj temi kad ulovim vremena. Za sad fotke prije i pislije obrade. (Nije padano, cisto uljepsavanje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne udaljavam mnogo od teme evo jedne fotografije na kojoj sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tebi dobar,i meni je dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa mojom kobilicom! ;-) Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Octobar 4, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan I jedna sa posla I jos jedna za nekoga vec ce se sam prepoznati Dusice , treca slika meni ne poznata hmm ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marty 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene.Slike motora kad nabavim kabal za aparat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marty 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da editujem post ??? Pošto sam u svom gradu poznat po ovome,red je da podelim to sa vama.Ja sam ovaj sa šeširom ;D ]ISPIJANJE[/color] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 5, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da editujem post ??? Pošto sam u svom gradu poznat po ovome,red je da podelim to sa vama.Ja sam ovaj sa šeširom ;D ]ISPIJANJE[/color] svak cast.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marty 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ;D Treba da vidiš kako se pije litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 6, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dooobra majca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dooobra majca Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Octobar 7, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moz covek vise od ovih paparaca ni vinjak na miru da popije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan dooobra majca Ma nije stvar u majci , moze svako da je nosi , ali i ne svakome ovako da stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...