mrle 8577 Napisano Avgust 13, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan spel ! pravi si jebac! au opako nema sta! tako ti zamisljas svog jeb.ca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan spel ! pravi si jebac! au opako nema sta! tako ti zamisljas svog jeb.ca ;D Voli dečko S/M akciju nemoj i ti da si na kraj srca ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da se udenem i ja.. Uh,el mogu i ja da se udenem pored tebe ;D ;D ;D Uvek sam voleo devojke iz Lazarevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan da se udenem i ja.. Uh,el mogu i ja da se udenem pored tebe ;D ;D ;D Uvek sam voleo devojke iz Lazarevca Mhmhhhm...Q Q ...moz samo za fotkanje... ;D ak si na to mislio bezobwaznice edan..znam ja vas motoriste..ma ..ccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan mrle peki, vidi se da ste nastrani! brale to je fora! :D :D sacuvaj boze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mrle peki, vidi se da ste nastrani! brale to je fora! :D :D sacuvaj boze! dobro da sam ja tek sad video ovo..inace bi se prikljucio ekipi ..salim se..nisi ti..taj..gej(krenuh da kazem ped**cina ).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 17, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan pa tuj sam i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Jao pa ja tebe znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 20, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Jao i ja tebe znam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan moja slika je u avataru i evo još jedna mene i motora: vidi Jason Statham Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 23, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste mislili da je ovo Dickey Betts ex-Allman Brothers Band, pogresili ste!! Ma to sam ja Mihac Svilajnac, hehehehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd kazi ko te slikao...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 31, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Moja lepsa polovina i ja (Gordan). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan i naravno moja lepsa i bolja polovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Eto na mom novom bajku starom 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ETO I MENE!!!!POZDRAV ZA SVU BRACU NA DVA TOCKA A I ZA ONE U POKUSAJU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene... Radio sam puno godina za ovo i konacno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene... Radio sam puno godina za ovo i konacno!!! Jako lep "Bendzamin".Doduse meni sve sto je crnog kontrasta je lepo ;D.Ima nekog shmeka.Neka te lepo sluzi a verujem da hoce.Imas temu ovde o pouzdanosti tog motorcikla.Super mashinche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Znam, tu sam ja vec neko vreme, nego sam se tek sad setio da stavim sliku ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smokvica 0 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: bijeljina,republika srpska Prijavi odgovor kao problematičan Bane,lijep ti motor,jos ljepsa tetovaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene na yamahi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan Bane,lijep ti motor,jos ljepsa tetovaza hvala hvala havala!!!pozdrav i respect!!!LET THERE BE BROTHERHOOD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leptir 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...