Krce 242 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi ga majka Nabio si jedno 0,5kg tezine za godinu dana upropasti se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nabio si jedno 0,5kg tezine za godinu dana upropasti se... Da bre, zamisli sledece godine u Umagu, nece me niko ni poznati ako nastavim ovim tempom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Eve i mene ;D Motor je od clana vulekawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 839 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eve i mene ;D Motor je od clana vulekawasaki Mislim da sam tebe video skoro na NBG-u kod Jasminkovog poligona, jesi ti to bio na bajsu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remetić 0 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne sličice... Prvi s desna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlayGirl 0 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan na drugarevoj hondi shadow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne sličice... Prvi s desna. vidi ga iza Sloba Petosevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 2, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan eto.....samo sto je stigao oz salona.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan o5 ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se turim da vidite i mene akrepa... pozz i slobodno mi se javite ako me vidite..ali pazite..ja ujedam ..hehe.shala.. Gde samo da obratim paznju, tj. gde se mozes videti? pa mogu se obicno videti....... na bazenu...jedino mesto koje posecujem svaki booziji dan...koliko god. puta dnevno je mogutje.. haha salim se... Vidimo se u paklu, jer tamo je ekipa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene. izvinjavam se na kasnjenju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene. izvinjavam se na kasnjenju ;D Dobro ti je ovo motorce,el hoces mozda ga ga prodajes PS,obrisi neku poruku pp ti je pun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 6, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan evo i nas dvojice: [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti je ovo motorce,el hoces mozda ga ga prodajes PS,obrisi neku poruku pp ti je pun NECU! e, dobro si mi rekao za PM.. izbrisano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan seka , bata i tata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kamo tvoja slika??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kamo tvoja slika??? Tako bi on zeleo da izgledar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ...pa netju....al zato jednu Hondu 6rr... ..naravno pre nje neshto manje.. akrap? dabog da se udala za mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogresio sam - kriv sam . Ako ovo vidi admin neka ga obrise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd` sad da vidimo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 14, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ja dej sonči kakšno bolj pošteno slikco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...