srdjanx650 6 Napisano April 12 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Andrej_Hotstepper je napisao: Boje kuća u pozadini, sunce.... Sve pogođeno pre 1 minut, Andrej_Hotstepper je napisao: Boje kuća u pozadini, sunce.... Sve pogođeno ceo dan sam cekao zalazak sunca da bi ispalo ovako uskladjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24161 Napisano April 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2945 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9379 Napisano April 12 Ne silazi, 3773 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Trenutna... ...u pozadini, sa balkona se čuo ženski glas: "Oplodi me"! 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 877 Napisano April 12 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva Bonaca danas... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1377 Napisano April 15 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan Novi motoric vec skoro mjesec dana u garazi a ja ga jos nisam tu pokazao... 21 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 805 Napisano April 22 Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/12/2026 at 8:05 PM, BokyBoy said: Trenutna... Au kolega, pa ti na tom ZX14R izgledaš kao da si krenuo u poteru koju niko ne može da dobije. Da te sretnem na drumu, stao bih sa strane i sam sebi napisao kaznu, čisto da ti uštedim vreme! Kapiram da ti je 'Performance Sport' zapravo skraćenica za 'Specijalne operacije'. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 309 Napisano April 23 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Žena me slikala sa terase misleći u sebi :"Idi pa se skenjaj opet kad sam se za ludaka udala" 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2603 Napisano April 23 Drug član, 888 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15484 Napisano Subota u 15:56 Integrisan, 3298 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 201 Napisano Ponedeljak u 12:50 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan @mali_zmaj ako budes dolazio sad u Maju na moto skup u Brckom javni se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1823 Napisano Ponedeljak u 13:36 prisutan, 1343 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, imam neka šalovanja i betoniranja oko kuće, ali ako uspijem naći vremena doći ću!! Koji datum i jesu li "Grunfovi" ili "Silwer Wingsi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9972 Napisano Utorak u 18:13 Ne silazi, 2644 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna "skupa" 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24161 Napisano Utorak u 19:44 Vozim motor, nisam BAJKER, 2945 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Drzavna firma jbg... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 877 Napisano Utorak u 19:50 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan,samo voziiii......poštovani Frendovi...usput INFO,...nemoj da mi tko prolazi Zadrom,a ne javi se bar na kavu-Šlag...ili ako je umoran,da ne ostane...pozdrav svima gdje god bili... Maremy-Zadar... 15 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...