DzOkS 1172 Napisano Novembar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Salim se druze, nasao sam sliku na netu Chiter, znao sam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje stavi jos koju svoju sliku da te lakse prepoznamo. Zivi i pusti druge da zive!! Evo jedna moja novija. Divan osmeh jel da !? Koma jesi li to ti ?! DA JA SAM KOBRA!!!!...zzzz....zzzzz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 5, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti zardjao auto... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi.... VIKler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti zardjao auto... ;D Nije zardjao to je kamuflaza! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te sto okrecem ledja, al' kad smo vec kod kose. ;D Blajbi, dobro ti stoji, gde li se denuo X faktor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan jel to mandina kosa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te sto okrecem ledja, al' kad smo vec kod kose. ;D Blajbi, dobro ti stoji, gde li se denuo X faktor? Nekada davno u AŠ,pandur: -A,B,C? -B. -Ličnu kartu! -Evo. -Čija ti ovo lična? -Moja. -Qrac je tvoja!...Mene si našo da zajebavaš ovde!... ...Sad lepo da otidneš kući na šišanje,pa ondak!...Il vadi novu ličnu! ...Aj sad napolje i bez zadržavanja po hodnicima! Otidnuo sam...Al u drugu auto školu...I položio. Ne dugo zatim,na Jugoslovensko-Madžarskoj granici,pandur: -Di ćeš? -Dobro veče. -Nemoj ti meni dobro veče,nego di si ti pošo?...Švercuješ salame,benzin i Malboro,a? -Ma jok...Na aerodrom. -Aaaaaa,tako znači!...Turista?! -Jeste. -A,kuda ti to?! -U Ameriku. -U koju bre,Ameriku??? -Latinsku. -Ahaa!...Njujork,znači,a? -Ne...Los Andjeles. -Hmm...Pa,lepo...Nego,el si ti služio vojsku?! -Jesam. -Jesi,kažeš...Dooobro!...Sad ćemo mi to lepo da proverimo!...Daj pasoš! -Evo. -Čiji ti ovo pasoš?! -Moj. -Skidaj bre tu periku,pederaš jedan!...I mindjušu! -Nemam periku,i nisam ja ped... -Aj nazad!!! -Ali,ja... -Nema ali!...Nazad bre,kad kažem!!!...Ti ćeš bre u Ameriku??? -Hoću. -Oćeš qrac malo!!!...Nazad bre!!!...Ajmo dalje,sledeći! Sledeće nedelje sam bio u Americi...Latinskoj...Ošišan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Vesele '80-te, jel' da ? ^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Vesele '80-te, jel' da ? ^^ E,pa to! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu....ako bi cas sve osisao, pa na radove...nema zabusavanja...tisina tamo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te sto okrecem ledja, al' kad smo vec kod kose. ;D Blajbi, dobro ti stoji, gde li se denuo X faktor? Nekada davno u AŠ,pandur: -A,B,C? -B. -Ličnu kartu! -Evo. -Čija ti ovo lična? -Moja. -Qrac je tvoja!...Mene si našo da zajebavaš ovde!... ...Sad lepo da otidneš kući na šišanje,pa ondak!...Il vadi novu ličnu! ...Aj sad napolje i bez zadržavanja po hodnicima! Otidnuo sam...Al u drugu auto školu...I položio. Ne dugo zatim,na Jugoslovensko-Madžarskoj granici,pandur: -Di ćeš? -Dobro veče. -Nemoj ti meni dobro veče,nego di si ti pošo?...Švercuješ salame,benzin i Malboro,a? -Ma jok...Na aerodrom. -Aaaaaa,tako znači!...Turista?! -Jeste. -A,kuda ti to?! -U Ameriku. -U koju bre,Ameriku??? -Latinsku. -Ahaa!...Njujork,znači,a? -Ne...Los Andjeles. -Hmm...Pa,lepo...Nego,el si ti služio vojsku?! -Jesam. -Jesi,kažeš...Dooobro!...Sad ćemo mi to lepo da proverimo!...Daj pasoš! -Evo. -Čiji ti ovo pasoš?! -Moj. -Skidaj bre tu periku,pederaš jedan!...I mindjušu! -Nemam periku,i nisam ja ped... -Aj nazad!!! -Ali,ja... -Nema ali!...Nazad bre,kad kažem!!!...Ti ćeš bre u Ameriku??? -Hoću. -Oćeš qrac malo!!!...Nazad bre!!!...Ajmo dalje,sledeći! Sledeće nedelje sam bio u Americi...Latinskoj...Ošišan. strava bas si me nasmejao :) gde ces bre?! hahahaaa idem u amerikama :) ;D ;D ;Dseljacina bre! to se i meni desilo kad sam isao da radim test za A... pita me policajac ko ti je ovaj, jel brat blizanac? samo sto sam ja imao kosu fazon dzim morison ali kracu varijantu... naravno vratio me je, promenio licnu i polozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan u DARK pa ne moze te prepoznati sa dugom kosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan u DARK pa ne moze te prepoznati sa dugom kosom Ma imao sam dugo godina mnogo duzu ali nisam ljubitelj fotki...imam par slika samo..jbg.kosu..Propade Hard rock....Ali sad imam Suzanu.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod kose... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Crni vi,svaka vam cast kad gajite toliku kosu! Ali problem je sto vecina muskaraca koji vole duzu kosu ne voli redovno da je pere ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 9, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja perem svaki 2 dan... mama ludi koliko cesto perem... haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ...svaki dan kada je na moru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Crni vi,svaka vam cast kad gajite toliku kosu! Ali problem je sto vecina muskaraca koji vole duzu kosu ne voli redovno da je pere ! Gresis! Ja sam bio gori od svake zene po tom pitanju, bas zato sam se i osisao. Mnogo vremena sam trosio na pranje, susenje, cesljlanje i ostale pizdarije oko grive. A kad sam otisao kod frizerke morao sam pola sata da je ubedjujem da me osisa na kratko, bilo joj zao ;D PS ovo na slici nije nista, bila je jos duza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan U Zemunu, ušla riba sa kosom do dupeta ali baš...u muško-ženski salon...gledam, ubiše se oko nje. Pitam koliko li je to košta. kažu ništa...jednom nedeljno za đ. ali kada je bude šišala kosa ide njima! Šta je briga, jednom nedeljno pranje, podkresivanje i feniranje a kosa joj k'o ugarak!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan pa to se isplati gde ti taj salon?hihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan slike sa moto skupa u palanci i sa poslednje voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da se okacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...