MILJAN* 157 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok.Kao reklama za Bozen preparate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ko je pomenuo obrnutu saksiju? Pa vidite da se trudi...još samo malo i zahebaće Švarcvaldnigera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo mene ubijam se od treninga ovih dana, kazu mi samo da se ne prebildam.... Video sam tvoje slike na nekom drugom forumu, iste koje si ovde postavio. Veruj mi da ovde nema likova koje zanim tvoje telo (valjda ih nema ;D ) ako se stids tvoga lika onda ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sszgo samo sa rolerima. ovo izdanje je bezvredno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene od pre neki dan.Hladnoca na bajku....mrzim jesen a jos vise zimu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene... Lepo Koje je to tockaralo? Izgleda fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan pa lepo,nije loshe.kinez,keeway.svejedno,ne razumesh se ti u to sladak ovaj dark,nema sta.nego,lorde,ja tvoju slichku nisam nashla.izesh.bash je konfuzan ovaj sajt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se, naravno, kad ne vozim kinesku masinu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=681.msg541264#msg541264 (samo sad imam drugaciju jaknu i drugacije se cesljam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan nashla,nashla...jeo si jagu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Iz kotlica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan meni sad zao jage... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To zovu sudbinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan starac focho cerka slikala,kaze tata ovu sliku da stavis na internet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 3, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sale pazi ledja, ladno oruzije... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan starac focho cerka slikala,kaze tata ovu sliku da stavis na internet "Starac Fočo"?? Eeee mladiću.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan starac focho cerka slikala,kaze tata ovu sliku da stavis na internet "Starac Fočo"?? Eeee mladiću.... ;D U ova vremena i nije dobro biti mladic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jao, sto licis na haskog svedoka KH47! koji je taj... Ma jok.Kao reklama za Bozen preparate. uz turbo slang 10 kilograma manje za 6 nedelja. naravno da radi - pa vidis kako je ona bozen sva fit. Ko je pomenuo obrnutu saksiju? Pa vidite da se trudi...još samo malo i zahebaće Švarcvaldnigera! zvali su me flasha kokakole i piramida, jos niko ne rece obrnuta saksija Video sam tvoje slike na nekom drugom forumu, iste koje si ovde postavio. Veruj mi da ovde nema likova koje zanim tvoje telo (valjda ih nema ;D ) ako se stids tvoga lika onda ..... jao da ti nisi jedan od dilbera sa bureka... e slucajno sam zalutao tamo... reko ajd se zezamo, bice kul ljudi valjda mladji, kad ono corak sve bubasvabe... inace, tema je kako izgledamo, i ja tako izgledam, smeta nesto? sszgo samo sa rolerima. ovo izdanje je bezvredno. ove godine nemam gotovo nijednu na rolerima... upropasti me motor. edit: nasao sam jednu, klizaljke roleri ista stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde, evo jedna gde se vidi faca, dzoks na onima samo nisam ovako lepo ispao zato su blurovane... inace, blackat, lepa fotka... koliko imas godina ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Druže pa ispusti vazduh iz grudi...gledam te već 5 minuta, oborićeš ginisov...!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde, evo jedna gde se vidi faca, dzoks na onima samo nisam ovako lepo ispao zato su blurovane... inace, blackat, lepa fotka... koliko imas godina ako nije tajna oo,fala na komplimentu,ali ja bash ne umem sa njima.slichka je taze,od vikenda.nego,kad smo kod godina-meni pishe na profilu,ja ih se ne stidim.da,punoletna sam.a tebi na profilu ne pishe.sta nije u redu?nisi valjda neki metuzalem od 300godina pa se sekirash? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan Druže pa ispusti vazduh iz grudi...gledam te već 5 minuta, oborićeš ginisov...!! ;D ti stvarno...ma shashav si...ja mu,bez obzira na sve vidljive okolnosti,ipak to ne bih rekla,hihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan blackcat ja sam stariji od tebe 81" sad mogu da ti kazem, cao mala znate kako, znam da sam smesan odnapred, ali sam bolji iz drugih uglova... otpozadi sam drugi covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi...jesi ti mozda gabaritno veci...ali ja imam mishice!!!i kad se zaletim iz sve snage...mozda mogu i da oborim nekoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slika odnapred je na prethodnoj strani a da se vidi da ugao kao i svetlost moze da vara, evo jedne od pozadi: UKLONJENO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...