Pudla 1 Napisano Maj 3, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ja R1100S R51/3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjos 0 Napisano Maj 4, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje slike! Posto nemam svoj motor a posto svi stavljate slike na motorima evo mene na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moj cbr i ja nasha mala radionica iz snova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Maj 31, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Jun 8, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Šaki-R1 Æole-CBR 600 Keli ZXR 400 Keèo,Vlado,Bojan-R1 Ja- ZZR1100, Maki-FZR 100. Pozdrav od ekipice iz Prijedora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 28, 2006 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 28, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan MB je zakon... mogao si i da otvoris to pivce... A moracemo i zajedno da otvorimo nekoliko na nekom od skupova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 29, 2006 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam ih podosta onoga dana :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 29, 2006 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu malo(mnogo) da smanjim ovu sliku.Ipak nije fazon da zauzmem pola stranice. Admin: Smanjio sam ja sliku. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 29, 2006 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i ja,nekad i sad,glavom i bradom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedodjija 5 Napisano Jul 12, 2006 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Ovde smo ja i moj 16-o mesecni sincic. Pozdrav simva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jul 13, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 13, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje makine A gde??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jul 14, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa leve strane posto neznam drugacije da postavim :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9533 Napisano Jul 14, 2006 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i ja' date='nekad i sad,glavom i bradom. alo smo se smrzi Bane na toj drugoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Jul 21, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako se ubacuje slika???? nesto mi ne ide da sa diska postavim sliku!!!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da,to sam ja! ili ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Jul 26, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :wink: da, neki od nas ce zauvek ostati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 10, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene na mojoj Suuuuziiii :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=JA I PLAVUSICA.JPG http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Moto kutak.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je to izraslo iz uveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan ?? :shock: ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dok se ne kupim svoj evo jedna na tudjem i jedna najnovija al bez motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Septembar 6, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ja...i moja ljubav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...